Sanal Kali Linux başka diske nasıl kurulur?

Woosez

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, vm Kali indirdim ve ana disk olan C:'ye kurdum fakat kalan 30GB yerimden 10 GB kaldı sadece. Bunun üzerine diskimden biri olan D:'ye kurmak istiyorum ama ana disk olmadigi için bazı hatalar alabilirim diye duydum. Nasıl sorunsuz şekilde kurup düzgün bir sekilde calistirabilirim?

Hangi VM ürünü üzerinden hangi disk formatıyla kurdunuz? VMware, normal şartlarda sanal disk klasörünün tamamen kopyalanıp taşınması sonrasında sorunsuzca import ediyor. Bu konuda bir sorun yok.

VirtualBox kısmı biraz sorunlu, o konuda bilgim yok biz genellikle vmware ve Hyper-V üzerinde çalışıyoruz.

Hangi VM ürünü üzerinden hangi disk formatıyla kurdunuz? VMware, normal şartlarda sanal disk klasörünün tamamen kopyalanıp taşınması sonrasında sorunsuzca import ediyor. Bu konuda bir sorun yok.

VirtualBox kısmı biraz sorunlu, o konuda bilgim yok biz genellikle VMware ve Hyper-V üzerinde çalışıyoruz.

Sektörde yeniyim yanlış cevap verirsem mazur görün, Oracle vm Kali, Debian son sürüm olacak şekilde kurdum. Az önce de C:'yi silip baştan D:'ye kurdum, kurdum zaten kurulumda bir sorun yok fakat çoğu kişi ana disk olmadığı için hatalar olabileceğini söylemiş, yapacağım çoğu şey sıkıntıya girer mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı