Sanal kamera devre dışı bırakma

SmileToLifeee

Hectopat
Selamun Aleyküm arkadaşlar. Benim bilgisayarımın kamerası bozuk ve Zoom'da da gözükmüyordu. Zoom'dan ders görüyorum önemli yerleri de OBS programı ile kayıt ediyordum. OBS güncellendi ve sanal kamera diye bir şey geldi. Ben OBS sanal kamerayı nasıl kaldırabilirim? Roaming'deki OBS dosyalarını kaldırdım fakat sorunum çözülmedi. Yardım ederseniz sevinirim.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim...

Ve aleykümselam. Aynı sorun bende de var. Çözümü OBS'yi kaldırarak buldum. Umarım ayarlardan halledilebiliyordur.
Hocam buldum. Şuraya gidin ve OBS'yi kapattıktan sonra "virtualcam-uninstall.bat" çift tıklayın.
C:\Program Files (x86)\obs-studio\data\obs-plugins\win-dshow

Son düzenleme:
Ve aleykümselam. Aynı sorun bende de var. Çözümü OBS'yi kaldırarak buldum. Umarım ayarlardan halledilebiliyordur.
Hocam buldum. Şuraya gidin ve OBS'yi kapattıktan sonra "virtualcam-uninstall.bat" çift tıklayın.
Hocam CMD açılıyor bir tane tuşa basıyorum fakat hiçbir şey olmuyor CMD kapanıyor yani.

C:\Program files (x86)\obs-studio\data\obs-plugins\win-dshow.

Teşekkürler dediğinizi yaptım sorunum çözüldü.

C:\Program Files (x86)\obs-studio\data\obs-plugins\win-dshow buraya nereden gideceğim?

Ben çözümü OBS'yi silmekte buldum OBS'yi silerken 2.bir işaret çıkıyor ne oludğunu hatırlamıyorum onu da seçerek sildim daha sonra program files yerinden OBS-Studio'yu sildim ve Virtual-camera gitti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00