Sanal macOS kurulumu

Tahminimce unlocker kullandığınız VMware sürümüyle uyumlu değil bence, ve sanal makine imajını Technopat'tan indirdiniz değil mi? Son olarak VirtualBox ile deneyin bakalım.

Eve oradan indirdim ve 2 farklı unlocker kullandım.

Tahminimce Unlocker kullandığınız VMware sürümüyle uyumlu değil bence, ve sanal makine imajını Technopat'tan indirdiniz değil mi? Son olarak VirtualBox ile deneyin bakalım.
hocam virtualbox ile wmvare aasında hız ve performans farkı var mı?

Bilgim yok maalesef. Ayrıca VirtualBox önermemin sebebi ikisi aynı amaç için geliştirilmiş programlar ama ikisi de farklı. Birisinde sorun olunca diğerinde çözülüyor, en azından ben öyle deneyimledim.

Hocam maalesef orada da birçok hata aldım farklı bir ISO dosyası indirdim ama sonuç aynı maalesef...

Bilgim yok maalesef. Ayrıca VirtualBox önermemin sebebi ikisi aynı amaç için geliştirilmiş programlar ama ikisi de farklı. Birisinde sorun olunca diğerinde çözülüyor, en azından ben öyle deneyimledim.

Müsaitseniz güncel bir unlocker paylaşabilir misiniz benimle.

Hocam bir şey fark ettim kurulum sırasında sağ altta bulunan hard disk simgesi(ilk simge) yeşil yanarken arada mavi mavi yanıp sönüyor arada DVD CD kısmıda mavi yeşil oluyor bu normal bir durum mu?

Son düzenleme:
Hocam maalesef orada da birçok hata aldım farklı bir ISO dosyası indirdim ama sonuç aynı maalesef...

Müsaitseniz güncel bir unlocker paylaşabilir misiniz benimle.

Hocam bir şey fark ettim kurulum sırasında sağ altta bulunan hard disk simgesi(ilk simge) yeşil yanarken arada mavi mavi yanıp sönüyor arada DVD CD kısmıda mavi yeşil oluyor bu normal bir durum mu?
Sanal makine kurulumları hakkında fazla bilgim yok maalesef, ayrıca VirtualBox için de gerekli kodlar var CMD'ye girdiniz değil mi? İşe yaramazsa Extension Pack kurmayı da denersiniz. VirtualBox sürümü ile uyumlu olsun olmazsa zaten hata verecek.

Sanal makine kurulumları hakkında fazla bilgim yok maalesef, ayrıca VirtualBox için de gerekli kodlar var CMD'ye girdiniz değil mi? İşe yaramazsa extension pack kurmayı da denersiniz. VirtualBox sürümü ile uyumlu olsun olmazsa zaten hata verecek.

Evet CMD'e kodları girmiştim hatta yapa zeka ile sonra oluşan sorunları çözdüm ama devicekey sorununda takılı kaldım.

Girdiğiniz kodları yazar mısınız? Bir kontrol edeyim doğru mu diye.

cd "C:\Program Files\Oracle\VirtualBox\"

VBoxManage.exe modifyvm "macOS" --cpuidset 00000001 000106e5 00100800 0098e3fd bfebfbff

VBoxManage setextradata "macOS" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiSystemProduct" "iMac11,3"

VBoxManage setextradata "macOS" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiSystemVersion" "1.0"

VBoxManage setextradata "macOS" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiBoardProduct" "Iloveapple"

VBoxManage setextradata "macOS" "VBoxInternal/Devices/smc/0/Config/DeviceKey" "ourhardworkbythesewordsguardedpleasedontsteal(c)AppleComputerInc"

VBoxManage setextradata "macOS" "VBoxInternal/Devices/smc/0/Config/GetKeyFromRealSMC" 1

VBoxManage modifyvm "macOS" --cpu-profile "Intel Core i7-6700K"

Yeni VM açıp şunları girin:
Kod:

VBoxManage.exe modifyvm "VM ismi" --cpuidset 00000001 000106e5 00100800 0098e3fd bfebfbff

VBoxManage setextradata "VM ismi" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiSystemProduct" "iMac20,1"

VBoxManage setextradata "VM ismi" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiSystemVersion" "1.0"

VBoxManage setextradata "VM ismi" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiBoardProduct" "Mac-CFF7D910A743CAAF"

VBoxManage setextradata "VM ismi" "VBoxInternal/Devices/smc/0/Config/DeviceKey" "ourhardworkbythesewordsguardedpleasedontsteal(c)AppleComputerInc"

VBoxManage setextradata "VM ismi" "VBoxInternal/Devices/smc/0/Config/GetKeyFromRealSMC" 1

VBoxManage setextradata "VM ismi" "VBoxInternal2/EfiBootArgs" "-v -no_compat_check -serial=0x1 usb=0x800 keepsyms=1 debug=0x100"

Yeni VM açıp şunları girin:
Kod:

VBoxManage.exe modifyvm "VM ismi" --cpuidset 00000001 000106e5 00100800 0098e3fd bfebfbff

VBoxManage setextradata "VM ismi" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiSystemProduct" "iMac20,1"

VBoxManage setextradata "VM ismi" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiSystemVersion" "1.0"

VBoxManage setextradata "VM ismi" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiBoardProduct" "Mac-CFF7D910A743CAAF"

VBoxManage setextradata "VM ismi" "VBoxInternal/Devices/smc/0/Config/DeviceKey" "ourhardworkbythesewordsguardedpleasedontsteal(c)AppleComputerInc"

VBoxManage setextradata "VM ismi" "VBoxInternal/Devices/smc/0/Config/GetKeyFromRealSMC" 1

VBoxManage setextradata "VM ismi" "VBoxInternal2/EfiBootArgs" "-v -no_compat_check -serial=0x1 usb=0x800 keepsyms=1 debug=0x100"
bu kodu macOS 14 betada kullanabilir miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı