Kuzey Oğlu
Hectopat
- Makaleler
- 1
Merhaba ben Windows 8 sanal makineye kurmak istiyorum orijinal Windows 8 indirme linkini atar mısınız? Tüm işletim sistemlerini dememek istiyorum çünkü.
Bu siteden ''Windows 8.0'' seçeneğini seçerek indirebilirsin:Hayır yanlış yazmadım Windows 8 katorogisi olmadığı için bende 8.1 seçtim.
Hocam verdiğiniz linke girdim ama Windows 8 ISO dosyasını indirme butonu yoktu mümkünse archive indirme linkini atarmısınız
Windows 8 demiş yalnız 8.1 değil.Hocam bu linkteki tüm işletim sistemleri Msdn'den alınma. Bu benim sana attığım örnektir istersen Türkçe de indirebilirsin sitede Türkçe de var.![]()
Windows 8.1 Home and Pro (x86 and x64) multi language archive : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
These are untouched Windows 8.1 Home and Pro ISOs downloaded from Microsoft. These come in both x86 and x64 ISOs.Checksums are available in the text file.archive.org
Windows 8 demiş yalnız 8.1 değil.
Teşekkürler.Windows 8 için:
Windows 8.1 için:Windows 8 :: Turkish :: Select file :: List of files by Microsoft®
The file list from Microsoft Corporation. You will find a hash sum of files (MD5, SHA-1, SHA-256 and SHA-512) and also the actual size of files in this list. Select file :: Windows 8 :: Turkishfiles.rg-adguard.net
Konu sahibi yanlış yazmış.Ne fark eder ki? Windows 8.1, 8'den daha iyi zaten.
Hayır yanlış yazmadım Windows 8 katorogisi olmadığı için bende 8.1 seçtim.Konu sahibi yanlış yazmış.
Hocam verdiğiniz linke girdim ama Windows 8 ISO dosyasını indirme butonu yoktu mümkünse archive indirme linkini atarmısınızWindows 8 için:
Windows 8.1 için:Windows 8 :: Turkish :: Select file :: List of files by Microsoft®
The file list from Microsoft Corporation. You will find a hash sum of files (MD5, SHA-1, SHA-256 and SHA-512) and also the actual size of files in this list. Select file :: Windows 8 :: Turkishfiles.rg-adguard.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.