hovarda Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mart 2013 Mesajlar 1.845 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 6 Ocak 2022 #1 Merhaba. Ben bir oyun oynuyorum ve VM'de kurduğumda oyunun hile koruması sanal makine olduğunu anlıyor ve kapatıyor. Sanal makine olarak görmesini nasıl engellerim? Bu mümkün mü?
Merhaba. Ben bir oyun oynuyorum ve VM'de kurduğumda oyunun hile koruması sanal makine olduğunu anlıyor ve kapatıyor. Sanal makine olarak görmesini nasıl engellerim? Bu mümkün mü?
KS KS hovarda Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mart 2013 Mesajlar 1.845 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 3 Mayıs 2022 #11 307429 dedi: Sanal makineye hangi işletim sistemini kurdunuz? VirtualBox ve VMware'da işlemci modeli, anakart numarası değiştirmek zor değil. Genişletmek için tıkla... VMware'de XP ile denedim en az RAM tükettiği için. Nasıl değiştiririz onları hocam. Artı 0 Eksi
307429 dedi: Sanal makineye hangi işletim sistemini kurdunuz? VirtualBox ve VMware'da işlemci modeli, anakart numarası değiştirmek zor değil. Genişletmek için tıkla... VMware'de XP ile denedim en az RAM tükettiği için. Nasıl değiştiririz onları hocam.
3 307429 Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 8 3 Mayıs 2022 #12 Sanal makinenizin olduğu klasördeki .vmx dosyasında "cpuid.brandstring" ayarı ile oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS hovarda Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mart 2013 Mesajlar 1.845 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 3 Mayıs 2022 #13 307429 dedi: Sanal makinenizin olduğu klasördeki. Vmx dosyasında "CPUID. Brandstring" ayarı ile oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını da fake gösterebiliyor muyuz? Artı 0 Eksi
307429 dedi: Sanal makinenizin olduğu klasördeki. Vmx dosyasında "CPUID. Brandstring" ayarı ile oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını da fake gösterebiliyor muyuz?
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.246 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #14 hovarda dedi: Yok değil hocam şimdi isim verip de daha çok patch yapmasınlar. Genişletmek için tıkla... O ise onun çözümünü buldum da ondan söylemiştim. Madem o değil, bilen arkadaşlar yardımcı olur elbet. Artı 0 Eksi
hovarda dedi: Yok değil hocam şimdi isim verip de daha çok patch yapmasınlar. Genişletmek için tıkla... O ise onun çözümünü buldum da ondan söylemiştim. Madem o değil, bilen arkadaşlar yardımcı olur elbet.
A al423 Zeptopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #15 SdtCngz dedi: O ise onun çözümünü buldum da ondan söylemiştim. Madem o değil, bilen arkadaşlar yardımcı olur elbet. Genişletmek için tıkla... bende o oyun için çözüm arıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır? Artı 0 Eksi
SdtCngz dedi: O ise onun çözümünü buldum da ondan söylemiştim. Madem o değil, bilen arkadaşlar yardımcı olur elbet. Genişletmek için tıkla... bende o oyun için çözüm arıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır?
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.246 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #16 al423 dedi: bende o oyun için çözüm arıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yukarıda arkadaş yazmış ya Yok değil hocam şimdi isim verip de daha çok patch yapmasınlar. Daha çok patch yapmasınlar. Artı 0 Eksi
al423 dedi: bende o oyun için çözüm arıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yukarıda arkadaş yazmış ya Yok değil hocam şimdi isim verip de daha çok patch yapmasınlar. Daha çok patch yapmasınlar.
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.181 27 Aralık 2023 #17 SdtCngz dedi: Yukarıda arkadaş yazmış ya Yok değil hocam şimdi isim verip de daha çok patch yapmasınlar. Daha çok patch yapmasınlar. Genişletmek için tıkla... Hocam hala kullanıyor musunuz bulduğunuz çözümü ve çalışıyor mu? Metin2'de çalışır mı yaptığınız işlem? al423 dedi: bende o oyun için çözüm arıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bulabildin mi? Artı 0 Eksi
SdtCngz dedi: Yukarıda arkadaş yazmış ya Yok değil hocam şimdi isim verip de daha çok patch yapmasınlar. Daha çok patch yapmasınlar. Genişletmek için tıkla... Hocam hala kullanıyor musunuz bulduğunuz çözümü ve çalışıyor mu? Metin2'de çalışır mı yaptığınız işlem? al423 dedi: bende o oyun için çözüm arıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bulabildin mi?
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.246 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #18 Kastanbolu dedi: Hocam hala kullanıyor musunuz bulduğunuz çözümü ve çalışıyor mu? Metin2'de çalışır mı yaptığınız işlem? Bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Halen kullanılıyor, Metin2'de oluyor mu bilmiyorum fakat Metin2'in de fazla Client açıldığını duydum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
Kastanbolu dedi: Hocam hala kullanıyor musunuz bulduğunuz çözümü ve çalışıyor mu? Metin2'de çalışır mı yaptığınız işlem? Bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Halen kullanılıyor, Metin2'de oluyor mu bilmiyorum fakat Metin2'in de fazla Client açıldığını duydum.
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.181 27 Aralık 2023 #19 SdtCngz dedi: Halen kullanılıyor, Metin2'de oluyor mu bilmiyorum fakat Metin2'in de fazla Client açıldığını duydum. Genişletmek için tıkla... Bana da öğretebilir misiniz acaba PvP server da kullanacağım. Artı 0 Eksi
SdtCngz dedi: Halen kullanılıyor, Metin2'de oluyor mu bilmiyorum fakat Metin2'in de fazla Client açıldığını duydum. Genişletmek için tıkla... Bana da öğretebilir misiniz acaba PvP server da kullanacağım.
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.246 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #20 Kastanbolu dedi: Bana da öğretebilir misiniz acaba PvP server da kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Metin 2 için herhangi bir bilgim yok. 1 kez bile oynamadım. Artı 0 Eksi
Kastanbolu dedi: Bana da öğretebilir misiniz acaba PvP server da kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Metin 2 için herhangi bir bilgim yok. 1 kez bile oynamadım.