İnsanınbirisi Femtopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Ağustos 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. Sanal makine oluşturup KDE Neon kurmak istiyorum ancak bu sanal makine hakkında pek bir fikrim yok. Nedir? Ne işe yarar? Bilgilendirirseniz sevinirim. Herkese teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022
Merhaba arkadaşlar. Sanal makine oluşturup KDE Neon kurmak istiyorum ancak bu sanal makine hakkında pek bir fikrim yok. Nedir? Ne işe yarar? Bilgilendirirseniz sevinirim. Herkese teşekkürler.
Wordiea Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 480 Çözümler 3 1 Ağustos 2022 #11 elpscrack dedi: Siber guvenlik bolumuyle ilgilenmeyen kisilerin bu tur bir cilginlik yapacagini sanmiyorum. Onlar yazilimdan ziyade daha cok donanim odaklidir cunku. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız ama yine de kullanan var bir de arkadaşa oldukça yüzeysel anlatmaya çalıştım yanlış bilgi verdiysem özür dilerim tabii ki de. Artı 0 Eksi
elpscrack dedi: Siber guvenlik bolumuyle ilgilenmeyen kisilerin bu tur bir cilginlik yapacagini sanmiyorum. Onlar yazilimdan ziyade daha cok donanim odaklidir cunku. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız ama yine de kullanan var bir de arkadaşa oldukça yüzeysel anlatmaya çalıştım yanlış bilgi verdiysem özür dilerim tabii ki de.