lucastorreira Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 484 Çözümler 12 25 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar sanal makinede şu an Ubuntu kurulu ve ben archa geçmek istiyorum fakat ISO indirme işlemi anlayamadığım bir şekilde çok yavaş. Scriptle vb. işlemle nasıl geçiş yaparım?
Arkadaşlar sanal makinede şu an Ubuntu kurulu ve ben archa geçmek istiyorum fakat ISO indirme işlemi anlayamadığım bir şekilde çok yavaş. Scriptle vb. işlemle nasıl geçiş yaparım?
Çözüm Maomao 25 Kasım 2024 ISO dosyası ile geçmeniz lazım hocam, herhagi bir kod ile geçiş yapılamıyor. ISO'yu indirme yöneticisi ile indirmeyi veya başka bir sunucu kullanmayı deneyin, Almanya sunucusunu kullanabilirsiniz. ISO aynı zaten.
ISO dosyası ile geçmeniz lazım hocam, herhagi bir kod ile geçiş yapılamıyor. ISO'yu indirme yöneticisi ile indirmeyi veya başka bir sunucu kullanmayı deneyin, Almanya sunucusunu kullanabilirsiniz. ISO aynı zaten.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.080 Makaleler 21 Çözümler 228 25 Kasım 2024 #2 ISO dosyası ile geçmeniz lazım hocam, herhagi bir kod ile geçiş yapılamıyor. ISO'yu indirme yöneticisi ile indirmeyi veya başka bir sunucu kullanmayı deneyin, Almanya sunucusunu kullanabilirsiniz. ISO aynı zaten. Artı 0 Eksi Çözüm
ISO dosyası ile geçmeniz lazım hocam, herhagi bir kod ile geçiş yapılamıyor. ISO'yu indirme yöneticisi ile indirmeyi veya başka bir sunucu kullanmayı deneyin, Almanya sunucusunu kullanabilirsiniz. ISO aynı zaten.