4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.325 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2022 #21 @Kernelginar Linux Mint ile ZorinOS arasında kaldım. Hangisi?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 15 Nisan 2022 #22 KartalPCMaster dedi: @Kernelginar Linux Mint ile ZorinOS arasında kaldım. Hangisi? Genişletmek için tıkla... Farketmez usta. Görünümden başka bir farkları yok. İkisi de Ubuntu tabanlı.
KartalPCMaster dedi: @Kernelginar Linux Mint ile ZorinOS arasında kaldım. Hangisi? Genişletmek için tıkla... Farketmez usta. Görünümden başka bir farkları yok. İkisi de Ubuntu tabanlı.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #23 KartalPCMaster dedi: @Kernelginar Linux Mint ile ZorinOS arasında kaldım. Hangisi? Genişletmek için tıkla... Linux Mint bence.
KartalPCMaster dedi: @Kernelginar Linux Mint ile ZorinOS arasında kaldım. Hangisi? Genişletmek için tıkla... Linux Mint bence.
4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.325 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2022 #24 izmirkartali dedi: Farketmez usta. Görünümden başka bir farkları yok. İkisi de Ubuntu tabanlı. Genişletmek için tıkla... İkisini de sevdim, ben bu sefer Mint deneyeceğim. izmirkartali dedi: Farketmez usta. Görünümden başka bir farkları yok. İkisi de Ubuntu tabanlı. Genişletmek için tıkla... Mint nereden indirebilirim?
izmirkartali dedi: Farketmez usta. Görünümden başka bir farkları yok. İkisi de Ubuntu tabanlı. Genişletmek için tıkla... İkisini de sevdim, ben bu sefer Mint deneyeceğim. izmirkartali dedi: Farketmez usta. Görünümden başka bir farkları yok. İkisi de Ubuntu tabanlı. Genişletmek için tıkla... Mint nereden indirebilirim?
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #25 KartalPCMaster dedi: İkisini de sevdim, ben bu sefer Mint deneyeceğim. Mint nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Home - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. linuxmint.com
KartalPCMaster dedi: İkisini de sevdim, ben bu sefer Mint deneyeceğim. Mint nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Home - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. linuxmint.com
4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.325 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2022 #26 KiwiAdam dedi: Home - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. linuxmint.com Genişletmek için tıkla... Cinnamon'u indireceğim.
KiwiAdam dedi: Home - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. linuxmint.com Genişletmek için tıkla... Cinnamon'u indireceğim.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 15 Nisan 2022 #27 Linux Mint, hem hızlı.
4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.325 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2022 #28 OzZaN dedi: Linux Mint, hem hızlı. Genişletmek için tıkla... Cinnamon indiriyorum, Linux Kullanıcıları Derneği yazandan indirdim konum olarak.
OzZaN dedi: Linux Mint, hem hızlı. Genişletmek için tıkla... Cinnamon indiriyorum, Linux Kullanıcıları Derneği yazandan indirdim konum olarak.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 15 Nisan 2022 #29 KartalPCMaster dedi: Cinnamon indiriyorum, Linux kullanıcıları derneği yazandan indirdim konum olarak. Genişletmek için tıkla... Bende oradan indirdim, güvenebilirsiniz.
KartalPCMaster dedi: Cinnamon indiriyorum, Linux kullanıcıları derneği yazandan indirdim konum olarak. Genişletmek için tıkla... Bende oradan indirdim, güvenebilirsiniz.
4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.325 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2022 #30 OzZaN dedi: Bende oradan indirdim, güvenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hyper-V ile deneyeceğim, olmazasa VMware kullanırım. Merak ettik Linux'u. @KiwiAdam peki Mint'i Hyper-V ile kullanmak mümkün mü? @izmirkartali
OzZaN dedi: Bende oradan indirdim, güvenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hyper-V ile deneyeceğim, olmazasa VMware kullanırım. Merak ettik Linux'u. @KiwiAdam peki Mint'i Hyper-V ile kullanmak mümkün mü? @izmirkartali