Sanal Makineye Kurulan Mojave'den Catalina'ya Geçenlere Sorular

Daha fazla  
Ben VMware üzerinden Mojave kullanıyorum ve 10.14.6 sürümündeyim. Sistem donanım ayarlarım sanal makineye Mojave kurulum rehberindeki ayarlar. Bugün 10.15 Catalina sürümü yayınlandı ve aklıma birkaç soru takıldı. Sorularım şunlar:
  • App Store üzerinden Catalina'ya yükseltmeli miyim? Yoksa yayınlanacak yeni unlocker'ı bekleyip ayrı bir sanal makine kurulumu mu yapmalıyım?
  • Yükseltenler kullanırken unlocker ve tools eski olduğundan performans ile ilgili sorun yaşadı mı?

Merhabalar,
maalesef çok kötü bir durumdayım. sanal makinamda Mojave kuruluyken Catalina güncellemesi geldi ve boş anıma denk gelip yükle dedim. maalesef sanal makinamda Mac Os açılmıyor, ekranda sürekli apple logosu var. bu sorunu aşma yöntemi var mı? veya en azından sanal makinada bulunan x-code proje dosyama ulaşma imkanım var mı? xcode proje dosyamı kurtarabilirsem gerekirse sanal makinaya yeniden mojave yükler kaldığım yerden devam ederim ama bu sabah resmen 2 aylık çalışmamı kaybetmiş olmanın şaşkınlığı içindeyim.

Öncelikle geçmiş olsun. Yeni unlocker'ın çıkmasını bekleyip kurun. Sanal makine ayarlarından da macOS 10.15'i seçerek başlatmaya çalışın. Tools'u yeniden yükleyip tekrar kullanabilirsiniz. Ancak söylediğim kesin çözüm değildir. Başarısız olma ihtimaliniz de mevcut.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı