Sanal makineye macOS kurarken e_faıl (0x80004005) hatası

Aloe Vera

Hectopat
Makaleler
1
1683117340857.png

Dün yaptığımda bir sorun yoktu. Bugün denediğimde böyle bir hata aldım.
Sanallaştırma etkin.

Kod:
cd "C:\Program Files\Oracle\VirtualBox\"

VBoxManage.exe modifyvm "Sanal Makinenizin Adı" --cpuidset 00000001 000106e5 00100800 0098e3fd bfebfbff

VBoxManage setextradata "Sanal Makinenizin Adı" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiSystemProduct" "iMac20,1"

VBoxManage setextradata "Sanal Makinenizin Adı" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiSystemVersion" "1.0"

VBoxManage setextradata "Sanal Makinenizin Adı" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiBoardProduct" "Mac-CFF7D910A743CAAF"

VBoxManage setextradata "Sanal Makinenizin Adı" "VBoxInternal/Devices/smc/0/Config/DeviceKey" "ourhardworkbythesewordsguardedpleasedontsteal(c)AppleComputerInc"

VBoxManage setextradata "Sanal Makinenizin Adı" "VBoxInternal/Devices/smc/0/Config/GetKeyFromRealSMC" 1
Bu kodları yazdıktan sonra oldu.

Son düzenleme:
Hocam bu konularda tecrübeli birisi değilim sadece logta verdiği hata garip. Zaten komutu çalıştırınca sorununuz çözülmüş gariba. Stackoverflow'da da attığınız komutu çözüm olarak işaretlemişler.
Yok hocam paylaştığım log değil, CMD'ye yazdığım. Hata hala devam ediyor.

VBoxManage.exe setextradata "Your macOS VM Name Here!!!" "VBoxInternal/Devices/smc/0/Config/GetKeyFromRealSMC" 0

Bu komutu da dener misiniz?
Deniyorum hocam.

Kod:
VBoxManage.exe setextradata "Your macOS VM Name Here!!!" "VBoxInternal/Devices/smc/0/Config/GetKeyFromRealSMC" 0

Bu komutu da dener misiniz?

Hocam bu sefer açıldı, yazılar aktı, ama son kısımda dondu kaldı.

Son düzenleme:
Deniyorum hocam.

Hocam bu sefer açıldı, yazılar aktı, ama son kısımda dondu kaldı.

Hocam yabancı dilde kaynak paylaşmak yasak fakat türkçeye çevirip bir göz atma şansınız var mı? İnsanlar çok farklı yollarla çözmüş şunu yapın diyemiyorum.

Hocam yabancı dilde kaynak paylaşmak yasak fakat türkçeye çevirip bir göz atma şansınız var mı? İnsanlar çok farklı yollarla çözmüş şunu yapın diyemiyorum.
İnceleyeyim hocam teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı