maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Temmuz 2021 #1 Windows 11, TPM 2.0 istiyor biliyorsunuz. Ve çoğu kişinin bilgisayarında bu özellik yok. Bir program ile sanal TPM 2.0 yapmak mümkün mü?
Windows 11, TPM 2.0 istiyor biliyorsunuz. Ve çoğu kişinin bilgisayarında bu özellik yok. Bir program ile sanal TPM 2.0 yapmak mümkün mü?
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 28 Temmuz 2021 #2 maynıng yapan adam dedi: Windows 11, TPM 2.0 istiyor biliyorsunuz. Ve çoğu kişinin bilgisayarında bu özellik yok. Bir program ile sanal TPM 2.0 yapmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Aslında çoğu kişi de var ama daha BIOS'u bile bilmedikleri için yeni bilgisayar alınmak zorunda sanıyorlar.
maynıng yapan adam dedi: Windows 11, TPM 2.0 istiyor biliyorsunuz. Ve çoğu kişinin bilgisayarında bu özellik yok. Bir program ile sanal TPM 2.0 yapmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Aslında çoğu kişi de var ama daha BIOS'u bile bilmedikleri için yeni bilgisayar alınmak zorunda sanıyorlar.
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Temmuz 2021 #3 bruhmomentumtr dedi: Aslında çoğu kişi de var ama daha BIOS'u bile bilmedikleri için yeni bilgisayar alınmak zorunda sanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Benim anakartım desteklemiyor bu yüzden BIOS üzerinde yok.
bruhmomentumtr dedi: Aslında çoğu kişi de var ama daha BIOS'u bile bilmedikleri için yeni bilgisayar alınmak zorunda sanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Benim anakartım desteklemiyor bu yüzden BIOS üzerinde yok.
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 28 Temmuz 2021 #4 maynıng yapan adam dedi: Benim anakartım desteklemiyor bu yüzden BIOS üzerinde yok. Genişletmek için tıkla... Bende de desteklenmiyor sanıyordum, konu açınca desteklediğini öğrenip Insider'dan kurdum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
maynıng yapan adam dedi: Benim anakartım desteklemiyor bu yüzden BIOS üzerinde yok. Genişletmek için tıkla... Bende de desteklenmiyor sanıyordum, konu açınca desteklediğini öğrenip Insider'dan kurdum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 28 Temmuz 2021 #5 bruhmomentumtr dedi: Bende de desteklenmiyor sanıyordum, konu açınca desteklediğini öğrenip Insider'dan kurdum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kardeşim kusura bakma da ne anlatıyorsun? Adam desteklemiyor anakartım diyor sen TPM açma videosu atıyorsun.
bruhmomentumtr dedi: Bende de desteklenmiyor sanıyordum, konu açınca desteklediğini öğrenip Insider'dan kurdum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kardeşim kusura bakma da ne anlatıyorsun? Adam desteklemiyor anakartım diyor sen TPM açma videosu atıyorsun.
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Temmuz 2021 #6 bruhmomentumtr dedi: Bende de desteklenmiyor sanıyordum, konu açınca desteklediğini öğrenip Insider'dan kurdum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ayrıca düz mavi bir BIOS'um var ve desteklemiyor. Yinede teşekkürler.
bruhmomentumtr dedi: Bende de desteklenmiyor sanıyordum, konu açınca desteklediğini öğrenip Insider'dan kurdum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ayrıca düz mavi bir BIOS'um var ve desteklemiyor. Yinede teşekkürler.
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 28 Temmuz 2021 #7 kuanbey dedi: Kardeşim kusura bakma da ne anlatıyorsun? Adam desteklemiyor anakartım diyor sen TPM açma videosu atıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bende desteklemeyen zannetiğim anakartta bu videolar sayesinde Windows 11 kurdum diyorum, asıl sen ne alaka
kuanbey dedi: Kardeşim kusura bakma da ne anlatıyorsun? Adam desteklemiyor anakartım diyor sen TPM açma videosu atıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bende desteklemeyen zannetiğim anakartta bu videolar sayesinde Windows 11 kurdum diyorum, asıl sen ne alaka
Mr. KEY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2016 Mesajlar 2.006 Çözümler 4 28 Temmuz 2021 #8 TPM fiziksel bir çip diye biliyorum. Sanal olarak bu özelliği kazandırmak mümkün değil.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 28 Temmuz 2021 #9 bruhmomentumtr dedi: Bende desteklemeyen zannetiğim anakartta bu videolar sayesinde Windows 11 kurdum diyorum, asıl sen ne alaka Genişletmek için tıkla... Adam özellik yok diyor hocam. Anladınız inşallah adam bize sanal TPM açıp makine mi sanki TPM var gibi nasıl kandırırım diye soruyor.
bruhmomentumtr dedi: Bende desteklemeyen zannetiğim anakartta bu videolar sayesinde Windows 11 kurdum diyorum, asıl sen ne alaka Genişletmek için tıkla... Adam özellik yok diyor hocam. Anladınız inşallah adam bize sanal TPM açıp makine mi sanki TPM var gibi nasıl kandırırım diye soruyor.
2 257106 Decapat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 940 Makaleler 3 Çözümler 16 28 Temmuz 2021 #10 Sanal TPM dediğin şey zaten Intel PTT ve AMD fTPM özelliği onlarda her işlemcide mevcut değil.