Sanalcılardan nasıl kurtulunur?

Hocam 1-2 hafta içinde sıkılıp bırakıyorlar zaten. Sadece her yerden engelleyin ve aramalarını açmayın.

O arkadaşın sizin sınıftan biri olabilir mi? Ayrıca arkadaşın gibiysede öyleymiş gibi yapıp fazla sık konuşmayadabilirsin korkuyorsan.

Mahkemeye versen bir şey çıkacağını düşünmüyorum. Fotoğrafı filan varsa çıkar tabii.
Mahkeme vs uğraşmak istemiyorum işte aileden dolayı çocuk polis korkusu vardır büyük ihtimal.

Yas kaç bu bahsi gecen kişinin ona göre öneri vereceğim.
Yaşı 15, benden bir yaş büyük.

O arkadaşın sizin sınıftan biri olabilir mi? Ayrıca arkadaşın gibiysede öyleymiş gibi yapıp fazla sık konuşmayadabilirsin korkuyorsan.
Değil hocam arkadaşla o kadar samimi oldukki oda bilgilerini filan verdi ama ben kötülük yapmak istemiyorum.

Hocam 1-2 hafta içinde sıkılıp bırakıyorlar zaten. Sadece her yerden engelleyin ve aramalarını açmayın.
İşte en korktuğum şey eleman gider teee en uzaktaki akrabayı arar sonra sıkıntı olur diye

Hocam bunlarda korkacak bir şey yok. Bu konular ciddi konular.

Değil hocam arkadaşla o kadar samimi oldukki oda bilgilerini filan verdi ama ben kötülük yapmak istemiyorum.

Zaten kavga falan etmediyseniz takılmana gerek yok hem sanalcı arkadaşın bulunsun sıkıntı çıkarsa yardımda eder en sonunda unutur sizi Max.

Zaten kavga falan etmediyseniz takılmana gerek yok hem sanalcı arkadaşın bulunsun sıkıntı çıkarsa yardımda eder en sonunda unutur sizi Max.
kavga etmedikte sese gelmiyorum gelmek istemiyorum eleman darlıyor filan işte nasıl unuttururum bilmiyom başka arkadaşlar edindi onlarla takılıyor aslında beni azda olsa saldı

Kavga etmedikte sese gelmiyorum gelmek istemiyorum eleman darlıyor filan işte nasıl unuttururum bilmiyorum başka arkadaşlar edindi onlarla takılıyor aslında beni az da olsa saldı.

İleride iyice salacak. Benim de öyle arkadaşlarım vardı bir dönem, şu an yaşayıp yaşamadıklarını bile bilmiyorum.

Kavga etmedikte bu eleman biraz yarım akıllı gider bu beni sattı filan der bişi yapar diye diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…