Sanalcılardan nasıl kurtulunur?

Yaşı daha küçük sesi kalın biraz da büyük bir tanıdığınız falan varsa ona verin rol yapsın polis gibi T.C. Falan istesin çocuktan aradığınız kişi sanal suç işlemiş vb sizinlede konuşmuş bir bildiğiniz varsa anlatmamız lazım falan diye gözünü korkutsun ya da numarası varsa sen ara öyle yap korkar belki.

Yaşı daha küçük sesi kalın biraz da büyük bir tanıdığınız falan varsa ona verin rol yapsın polis gibi T.C. Falan istesin çocuktan aradığınız kişi sanal suç işlemiş vb sizinlede konuşmuş bir bildiğiniz varsa anlatmamız lazım falan diye gözünü korkutsun ya da numarası varsa sen ara öyle yap korkar belki.
Kuzenim var 21 yaşında önceden sese gitmişti başka bir olayda rol değilde başka birşey yapmıştı çocuklar salmıştı beni onlarda panelciydi dediğiniz mantıklı ama eğer o arkadaşı ararsam ben suçlu olurum nereden tc isteyecekki discorddanmı?

Kuzenim var 21 yaşında önceden sese gitmişti başka bir olayda rol değilde başka birşey yapmıştı çocuklar salmıştı beni onlarda panelciydi dediğiniz mantıklı ama eğer o arkadaşı ararsam ben suçlu olurum nereden tc isteyecekki discorddanmı?
yani polis rolü için telefondan arayamaz anlamında, discorddanda yemez numarayı

Kuzenim var 21 yaşında önceden sese gitmişti başka bir olayda rol değil de başka bir şey yapmıştı çocuklar salmıştı beni onlarda panelciydi dediğiniz mantıklı ama eğer o arkadaşı ararsam ben suçlu olurum nereden T.C. isteyecekki Discord'dan mı?

Discord kullanıcıların bilgisini vermediği için yasaklandı zaten. O arkadaşına istediğini yapabilirsin. (önermiyorum) O kuzenin çocuğa 2-3 sesli kayıtla ben avukatım bu çocuğu rahatsız etmeye devam edersen hakkında şikayetçi olacağız vs. desin zaten 15 yaşında olduğu için korkup bırakır. Sende bir daha yabancılara adını soyadını verme.

Discord kullanıcıların bilgisini vermediği için yasaklandı zaten. O arkadaşına istediğini yapabilirsin. (önermiyorum) O kuzenin çocuğa 2-3 sesli kayıtla ben avukatım bu çocuğu rahatsız etmeye devam edersen hakkında şikayetçi olacağız vs. desin zaten 15 yaşında olduğu için korkup bırakır. Sende bir daha yabancılara adını soyadını verme.
Adımı soyadımı vermemiştim çocuk sadece adımı ve yaşadığım şehir dışında birşeyimi bilmiyordu nasıl buldu bende bilmiyorum yöntemleriniz için teşekkürler konu kilitlenebilir.

Kuzenim var 21 yaşında önceden sese gitmişti başka bir olayda rol değil de başka bir şey yapmıştı çocuklar salmıştı beni onlarda panelciydi dediğiniz mantıklı ama eğer o arkadaşı ararsam ben suçlu olurum nereden T.C. İsteyecekki Discord'dan mı?

Yani polis rolü için telefondan arayamaz anlamında, discorddanda yemez numarayı.

Polisin Discord'dan araması değişik olurdu rolü nasıl yapıcağınız size kalmış ama DC'dan değil normal telefon numarası varsa onu arayın demiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı