1card1 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.766 Makaleler 1 Çözümler 2 13 Haziran 2021 #11 Ulunay dedi: Yavru alıyım mı seni? Köz koyarız ortamıza(!). Hoşlandığını ve onunla keyifli vakit geçirmek istediğini söyle gitsin. Genişletmek için tıkla... Ve kızı kaybetsin öyle degil mi K4Z1M dedi: Çok sevdiğim kızla biraz yakınlaştık (internet üzerinden) aynı sınıftayız. Sorun da şu: kıza nasıl çıkma teklif edeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yaşlar kaç?
Ulunay dedi: Yavru alıyım mı seni? Köz koyarız ortamıza(!). Hoşlandığını ve onunla keyifli vakit geçirmek istediğini söyle gitsin. Genişletmek için tıkla... Ve kızı kaybetsin öyle degil mi K4Z1M dedi: Çok sevdiğim kızla biraz yakınlaştık (internet üzerinden) aynı sınıftayız. Sorun da şu: kıza nasıl çıkma teklif edeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yaşlar kaç?
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.082 Makaleler 6 Çözümler 54 13 Haziran 2021 #12 1card1 dedi: Kızı kaybetsin öyle degil mi? Genişletmek için tıkla... Ya hissettiklerini açıklamasının aptalca olduğunu düşünüyorsunuz ya da "(!)" anlamını bilmiyorsunuz.
1card1 dedi: Kızı kaybetsin öyle degil mi? Genişletmek için tıkla... Ya hissettiklerini açıklamasının aptalca olduğunu düşünüyorsunuz ya da "(!)" anlamını bilmiyorsunuz.
B Birisi42 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.030 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 13 Haziran 2021 #13 Bildiğim bir kafe var gelmek ister misin?
1card1 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.766 Makaleler 1 Çözümler 2 13 Haziran 2021 #14 Ulunay dedi: Ya hissettiklerini açıklamasının aptalca olduğunu düşünüyorsunuz ya da "(!)" anlamını bilmiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... (!) işaretini 'hoşlandığını söyle' demeden önce kullandınız. Ayrıca konu sahibinin dedigi gibi daha 'biraz yakınlaşma' olmuşsa ve açılırsa reddedilip kızla bir daha konuşmaması yüksek ihtimal. Açılmak aptalcadır evet.
Ulunay dedi: Ya hissettiklerini açıklamasının aptalca olduğunu düşünüyorsunuz ya da "(!)" anlamını bilmiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... (!) işaretini 'hoşlandığını söyle' demeden önce kullandınız. Ayrıca konu sahibinin dedigi gibi daha 'biraz yakınlaşma' olmuşsa ve açılırsa reddedilip kızla bir daha konuşmaması yüksek ihtimal. Açılmak aptalcadır evet.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.082 Makaleler 6 Çözümler 54 13 Haziran 2021 #15 1card1 dedi: Açılmak aptalcadır evet. Genişletmek için tıkla... Felsefe bölümünde konu açıp liseli arkadaşlarında takılabilirsin. Aptalca olduğunu düşünüyorsan yalnız kalırsın...
1card1 dedi: Açılmak aptalcadır evet. Genişletmek için tıkla... Felsefe bölümünde konu açıp liseli arkadaşlarında takılabilirsin. Aptalca olduğunu düşünüyorsan yalnız kalırsın...
L Lolipop3535 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1.013 Makaleler 3 Çözümler 5 13 Haziran 2021 #16 Allah Photoshop'un belasını versin
1card1 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.766 Makaleler 1 Çözümler 2 13 Haziran 2021 #17 Ulunay dedi: Felsefe bölümünde konu açıp liseli arkadaşlarında takılabilirsin. Aptalca olduğunu düşünüyorsan yalnız kalırsın... Genişletmek için tıkla... Bu yüzden yaşları sordum, hemen saldırmasanız ögrenecegiz Ayrıca açılın gitsin diye bir tavsiye yok, buradan uzaklaşın lütfen. Ulunay dedi: Aptalca olduğunu düşünüyorsan yalnız kalırsın... Genişletmek için tıkla... Daha arada düzgün bir sey yokken açılmak, karşı tarafı kaybetmektir.
Ulunay dedi: Felsefe bölümünde konu açıp liseli arkadaşlarında takılabilirsin. Aptalca olduğunu düşünüyorsan yalnız kalırsın... Genişletmek için tıkla... Bu yüzden yaşları sordum, hemen saldırmasanız ögrenecegiz Ayrıca açılın gitsin diye bir tavsiye yok, buradan uzaklaşın lütfen. Ulunay dedi: Aptalca olduğunu düşünüyorsan yalnız kalırsın... Genişletmek için tıkla... Daha arada düzgün bir sey yokken açılmak, karşı tarafı kaybetmektir.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.082 Makaleler 6 Çözümler 54 13 Haziran 2021 #18 1card1 dedi: Bu yüzden yaşları sordum, hemen saldırmasanız öğreneceğiz. Genişletmek için tıkla... Saldırganlık yapmadım, kelimelere anlam yükleyen sizsiniz. 1card1 dedi: ...buradan uzaklaşın lütfen. Genişletmek için tıkla... Emrin olur! Kara listeye alırsan mesajımı görmezsin. Paşa gönlüne göre karar vermiyorum.
1card1 dedi: Bu yüzden yaşları sordum, hemen saldırmasanız öğreneceğiz. Genişletmek için tıkla... Saldırganlık yapmadım, kelimelere anlam yükleyen sizsiniz. 1card1 dedi: ...buradan uzaklaşın lütfen. Genişletmek için tıkla... Emrin olur! Kara listeye alırsan mesajımı görmezsin. Paşa gönlüne göre karar vermiyorum.
1card1 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.766 Makaleler 1 Çözümler 2 13 Haziran 2021 #19 Ulunay dedi: Saldırganlık yapmadım, kelimelere anlam yükleyen sizsiniz. Emrin olur! Kara listeye alırsan mesajımı görmezsin. Paşa gönlüne göre karar vermiyorum. Genişletmek için tıkla... Şurada sevgili olabilecek 2 kisinin potansiyelini 'açılın gitsin' diyerek yok ediyorsunuz. Sonra 'açılmak aptallıksa liseli arkadaslarınla takılabilirsin' diyorsunuz.
Ulunay dedi: Saldırganlık yapmadım, kelimelere anlam yükleyen sizsiniz. Emrin olur! Kara listeye alırsan mesajımı görmezsin. Paşa gönlüne göre karar vermiyorum. Genişletmek için tıkla... Şurada sevgili olabilecek 2 kisinin potansiyelini 'açılın gitsin' diyerek yok ediyorsunuz. Sonra 'açılmak aptallıksa liseli arkadaslarınla takılabilirsin' diyorsunuz.
dört_kol Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.306 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RTX 3060 Ventus 2X 12G OC - Lexar ARES 2x8GB 3600MHz DDR4 - MSI PRO H610ME - Intel Core i3 12100F - Dexim H238SG 180 Hz Fast IPS - Kingston NV2 1TB M2 SSD - Ajazz AJ159 Pro - E-Yooso Z87 - Rampage Mandly 7.1 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2021 #20 K4Z1M dedi: Çok sevdiğim kızla biraz yakınlaştık (internet üzerinden) aynı sınıftayız. Sorun da şu: Kıza nasıl çıkma teklif edeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı sınıftasınız ve internet üzerinden mi tanıştınız? Nasıl yani şöylemi oldu. Kız: Merhaba. Sen: Merhaba. Kız: Sen bizim sınıfta mısın? Sen: Evet.
K4Z1M dedi: Çok sevdiğim kızla biraz yakınlaştık (internet üzerinden) aynı sınıftayız. Sorun da şu: Kıza nasıl çıkma teklif edeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı sınıftasınız ve internet üzerinden mi tanıştınız? Nasıl yani şöylemi oldu. Kız: Merhaba. Sen: Merhaba. Kız: Sen bizim sınıfta mısın? Sen: Evet.