AspeXa Hectopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #1 Arkadaşlar BIOS'tan sanallaştırmayı açtım ama Görev Yöneticisi'nden hala devre dışı olarak gözüküyor. Intel Celeron J1800 özelliklerinde sanallaştırma var oldugu söyleniyor.
Arkadaşlar BIOS'tan sanallaştırmayı açtım ama Görev Yöneticisi'nden hala devre dışı olarak gözüküyor. Intel Celeron J1800 özelliklerinde sanallaştırma var oldugu söyleniyor.
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #2 Vt-D Virtualization (bunun yazımını bilmiyorum) Bu ikisi de varsa, ikisini de açmayı dene.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.422 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mart 2022 #3 İşlemciniz sanallaştırma destekliyor ancak yönlendirilmiş G/Ç desteklemiyor. Bu nedenle gözükmüyor olabilir.
İşlemciniz sanallaştırma destekliyor ancak yönlendirilmiş G/Ç desteklemiyor. Bu nedenle gözükmüyor olabilir.
AspeXa Hectopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #4 Cruslan dedi: İşlemciniz sanallaştırma destekliyor ancak yönlendirilmiş G/Ç desteklemiyor. Bu nedenle gözükmüyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim benim küçük bir hatam mış
Cruslan dedi: İşlemciniz sanallaştırma destekliyor ancak yönlendirilmiş G/Ç desteklemiyor. Bu nedenle gözükmüyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim benim küçük bir hatam mış