Sanayide çalışmak zor olur mu?

Hortlattıyorum merhaba herkese 19 yaşındayım küçüklüğümden beri arabalara olan ilgimden dolayı sanayi olayını benimsedim fakat sanayi pis ortamında ezilmemek için otomotiv teknolojisi bölümünü tercih ettim fakat bu olayın şöyle bir eksisi var sanayide öğrenebileceğin ince özel bilgileri hiçbir yetkili serviste öğrenemezsin tabii bu da sanayide gideceğin ustaya bağlı.
Sana diyebileceğim eğer bu işi meslek edinmek istiyorsan gir dene sanayide bak sana uyuyor mu uyarsa otomotiv oku 2 yıllık stajda güzel bir yere attrı kendini bak keyfine.
Millet pis desin onu desin bunu desin aldırış etme yurt dışına kadar çıkabilirsin bu meslekte çünkü artık yurt dışında bu işlere yönelen gençler yok eleman kalmadı.
Şu anki durumun nedir bu arada.

Hocam benim okulumda da otomotiv teknolojisi bölümü var. Öğrencileri daha çok fabrikada vasıflı işçi olmaya yöneltiyorlar diye biliyorum. Sizde de böyle bir durum var mı? Merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…