Sanayimiz (!) ürettikçe batıyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@SideWinder hocamın dediği gibide Amerika'nın temeli sağlam binayı dikti herkese askeri bakımdan korku veriyor. Ha bizde veriyoruz kendi coğrafyamızda bulunan ülkelere ama temelin olursa kıtalara korku salarsın temelin olmadığı zaman sadece coğrafyana korku salarsın.

Siyasal islamcılar diyelim seçim uğruna erken yaşta emeklilik verdiler ve daha neler yaptılar. Tek adam rejimine oy verenler düşünsün banane keyfim yerinde durumum ortalama üstünde iktidara oy veripte asgari ücret alan adama zerre kadar üzülmüyorum.

Ben tolu zannediyordum.

@SideWinder hocamın dediği gibide Amerika'nın temeli sağlam binayı dikti herkese askeri bakımdan korku veriyor.

Aslında askeri gücüyle kendi halkını yönetiyor demek daha doğru olur. Bkz: 11 Eylül ve Irak'ın işgali.

ABD, diğer ülkeler için düşmandan çok kurtuluş gibi, zira direkt genç beyinleri hedef alıyor. Aslında kilit nokta bu: Teknolojinin ve Bilimin merkezi haline gelmiş durumda.

Ankara'da Ankaparka 750 milyon dolar harcandı. Boston Dynamics Güney Kore'ye 921 milyona satıldı. Şimdi AKP'ye oy verenler bir daha düşünsün. 750 milyon dolar Mansur Yavaş'tan önce harcandı.

Ankara'da ankaparka 750 milyon dolar harcandı. Boston Dynamics Güney Kore'ye 921 milyona satıldı. Şimdi akpye oy verenler bir daha düşünsün.

Kime oy versek kötü be kardeşim CHP 1900'lerde gördük AKP'e son zamanda kötüleşti diğerkilerini hiç söylemiyorum.

Hocam başka alternatif var mı? Lütfen söyleyin söz ona vereceğim? Ha bende koyu sağcı değilim ama ülkemin geleceği için başka iyi birisi var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…