Küçümsemesek güzel olur. Yaşa göre yargılamayi geçtim, hiç yargilama.Neden acaba bir düşün yaşın küçüktü hatırladığım kadarıyla 15 falandı. Azıcık araştır.
Küçümsemesek güzel olur. Yaşa göre yargılamayi geçtim, hiç yargilama.Neden acaba bir düşün yaşın küçüktü hatırladığım kadarıyla 15 falandı. Azıcık araştır.
Evet göz boyamak için yapılmış iyi şeyler.
Küçümsemesek güzel olur.
Facebook, Xiaomi sayamadığım markalar ve YouTube'da dahil temsilcilik açmaya karar verdi.
Göz boyamak için sıfırdan optik sistem geliştiremezsin. Kimse sizden destek beklemiyor ama fikrinizin olmadığı konuda zikriniz olmasın. Böyle konularda rezil etmeyin kendinizi.
Temsilcilik açması verileri hükümet istediği için zorla temsilcilik açtırılıyor. Facebook istese hükümete hiçbir bilgi vermeyebilir. Türkiye'de temsilcilik açılırsa daha rahatça verileri alacak.
Faiz oranına bak doların neden düştüğünü anlarsın. Ülke madem bu kadar güçlüydü trumpın mektubuna SİHA'larla cevap verseydi ya ne oldu? Trump, biden ile seçim günlerinde bıraktığımız papazı göstererek istediğim yerden istediğim kişiyi alırım kimse de karışamaz diyordu.
Küçümsemesek güzel olur. Yaşa göre yargılamayi geçtim, hiç yargilama.
Yahu hocam Amerika kim biz kimiz Allah için? Amerika 2.dünya savaşından sonra sovyetlere kafa tutacak hale geldi. Ta 1945-50'lerde biz o zaman iç darbelerle uğraşıyorduk. Biz eğer 1938'den sonra Atatürk'ün devam ettirdiği gibi gelişebilseydik. Bambaşka bir ülke olurduk lakin darbeler faizler bizi bunalttı.
Bence savunma sanayisinden başka bayağı kötü sanayiler var.
2000'e kadar gelişemedik erbakan ve menderes dışında.
Global pazardaki başarısızlığımızın büyük bir kısmı zincirleşemeyen ve birbirini tamamlayamayan sanayi gücümüzden kaynaklanıyor.
Küçümsemesek güzel olur. Yaşa göre yargılamayi geçtim, hiç yargilama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.