SANC PL63893 Power Board Tamiri

Yer
Adana
Arkadaslar biraz önce monitörde deneme yapacaktim. Malum LCD'nni kasasini tamamen çıkarıp PS3 Laptop mod yapacagim icin o sekilde kullaniyordum. Gecici olarak boardlarin arkasina plastik plaka ve parcalar koymustum. Fakat fark etmeden power boardinin arkasindaki plaka dusmus ve ben ekrana guc verince board, ekranin arkasina degdi ve ufacik bi isik cikti.

Çiktigi saniyede hemen çektim fisi. Ama malesef olan oldu ve güç almiyor panel. Büyük ihtimal power board gitti ama tamiri veya elinde kullanmadigi bu modele uygun board olan varmi tamiri vs ne kadar olur ? Boardin tamiri galiba olur ama kim nasil ne kadara yapar aydinlatir misiniz ?

Powerboard 1.jpg

Powerboard 2.jpg

Powerboard 3.jpg

Dikkatimi ceken yerleride cekeyim dedim. Bilmem sorun varmi yokmu saglamken incelemedim detaylı.
330 yazan parcanin etrafinfaki turuncu pastali lehimli yerler.

Powerboard 4.jpg

Burdaki lehim bosluklarinda kararma var galiba ama emin olamadim çünkü daha onceden de vardi galiba. Genede çekeyim dedim. Ve ordaki lehimli yerin şekli oylemiydi emin değilim.

Powerboard 5.jpg

Yardimlarinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim monitör gitti burayı yakından çekermisin
Bu resim

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 111
  • 75D7896A-5A80-4FE5-AC89-494C129DE076.jpeg
    75D7896A-5A80-4FE5-AC89-494C129DE076.jpeg
    1,5 MB · Görüntüleme: 154
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı