KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.900 Çözümler 24 Yer Antalya 4 Şubat 2023 #1 Bu sitedeki SMI flash ID bölümünü kullanarak test etmeme rağmen hiçbir kontrolcü bilgisine ulaşamadım. @Rambo Okan Güler @BerkayZ87 yardımcı olursanız sevinirim.
Bu sitedeki SMI flash ID bölümünü kullanarak test etmeme rağmen hiçbir kontrolcü bilgisine ulaşamadım. @Rambo Okan Güler @BerkayZ87 yardımcı olursanız sevinirim.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #2 SATA mi M.2 mi? Artı 0 Eksi
KS KS KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.900 Çözümler 24 Yer Antalya 4 Şubat 2023 #3 BerkayZ87 dedi: SATA mi M.2 mi? Genişletmek için tıkla... Sata. Artı 0 Eksi
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #4 KeyN_N dedi: SATA. Genişletmek için tıkla... SATA olanda Marvell kontrolcu var, SMI olanlara basinca gozukmemesi normal. Marvell (SATA) yazani dene. Ama olmayabilir. Cunku sitedeki Marvell destekli kontrolcu numarasi ile Ultra 3D'nin Marvell kontrolcusu ayni degil. Artı 0 Eksi
KeyN_N dedi: SATA. Genişletmek için tıkla... SATA olanda Marvell kontrolcu var, SMI olanlara basinca gozukmemesi normal. Marvell (SATA) yazani dene. Ama olmayabilir. Cunku sitedeki Marvell destekli kontrolcu numarasi ile Ultra 3D'nin Marvell kontrolcusu ayni degil.
KS KS KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.900 Çözümler 24 Yer Antalya 4 Şubat 2023 #5 BerkayZ87 dedi: SATA olanda Marvell kontrolcu var, SMI olanlara basinca gozukmemesi normal. Marvell (SATA) yazani dene. Ama olmayabilir. Cunku sitedeki Marvell destekli kontrolcu numarasi ile Ultra 3D'nin Marvell kontrolcusu ayni degil. Genişletmek için tıkla... Anladım, Marvel olanı denediğimde de sonuç vermedi zaten. Peki SSD'nin orjinal olup olmadığı başka bir yolu var mı? Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: SATA olanda Marvell kontrolcu var, SMI olanlara basinca gozukmemesi normal. Marvell (SATA) yazani dene. Ama olmayabilir. Cunku sitedeki Marvell destekli kontrolcu numarasi ile Ultra 3D'nin Marvell kontrolcusu ayni degil. Genişletmek için tıkla... Anladım, Marvel olanı denediğimde de sonuç vermedi zaten. Peki SSD'nin orjinal olup olmadığı başka bir yolu var mı?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #6 KeyN_N dedi: Anladım. Peki SSD'nin orjinal olup olmadığı başka bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Yazilimini indirdiginde her sey gozukuyorsa ve Firmware update yapabiliyorsan orijinal diyebiliriz. Artı 0 Eksi
KeyN_N dedi: Anladım. Peki SSD'nin orjinal olup olmadığı başka bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Yazilimini indirdiginde her sey gozukuyorsa ve Firmware update yapabiliyorsan orijinal diyebiliriz.