SanDisk Ultra 3D 500GB 509TL'ye alınır mı?

Bütçe
500TL
Sorum şu, (SanDisk Ultra 3D 500GB) bu SSD'yi alırsam sorunsuz kullanabilir miyim, sorun çıkarır mı?

Evet herhangi aksi bir durum olmadıkça sorunsuz kullanırsın. Ama senin anakartında M.2 soğutma bloğu yok ondan dolayı kasanın iç sıcaklığına dikkat etmeni öneririm. Isınan SSD'ler verimli çalışamaz. Ayrıca bu SSD içinde DRAM bulunmadığı için SSD içindeki alan doldukça SSD yavaşlar. Önerim en az bir 20 GB boş yer kalması

Evet herhangi aksi bir durum olmadıkça sorunsuz kullanırsın. Ama senin anakartında M.2 soğutma bloğu yok ondan dolayı kasanın iç sıcaklığına dikkat etmeni öneririm. Isınan SSD'ler verimli çalışamaz. Ayrıca bu SSD içinde DRAM bulunmadığı için SSD içindeki alan doldukça SSD yavaşlar. Önerim en az bir 20 GB boş yer kalması.

100-200GB arası boş yer kalacak. Kasamda hava akışı iyi bütün fan yuvalarında fanlar var işlemcide sıvı soğutma var. Soğutucu alacağım zaten birkaç hafta sonra. Teşekkürler alıyorum.
2 gün önce 410 liraya mal edebilliyordunuz :) banım olmasa konu açacaktım :)

Yapacak bir şey yok alıştım zaten bu ülke de sürekli fiyatların artmasına. 2023'de kurtulacağız inşallah.

Yapacak bir şey yok alıştım zaten bu ülke de sürekli fiyatların artmasına. 2023'de kurtulacağız inşallah.
Yok hocam 2 gün önce de 559 TL idi. Ama %20 HepsiPapel vardı. Kazandığınız HepsiPapel ile ürün alıp satarak 410-430 lirası arasında mal edebiliyordunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı