Tek 1 kişi yazsa yeterliydi. Ben bu kadar uyguna görünce belki alan olur diye atmıştım ama bundan sonra herhangi bir indirimi buraya atacağımı düşünmüyorum. Ayrıca bir indirim konusunda bu kadar yüklenmenize gerek yoktu.
Tek 1 kişi yazsa yeterliydi. Ben bu kadar uyguna görünce belki alan olur diye atmıştım ama bundan sonra herhangi bir indirimi buraya atacağımı düşünmüyorum. Ayrıca bir indirim konusunda bu kadar yüklenmenize gerek yoktu.
Tek 1 kişi yazsa yeterliydi. Ben bu kadar uyguna görünce belki alan olur diye atmıştım ama bundan sonra herhangi bir indirimi buraya atacağımı düşünmüyorum.
Veri kaybı olacağını sanmıyorum bu modelde. Ani yazma ve okuma hızı düşüşleri olabilir tabi ki fakat ömrünü kolay dolduran bir model değil. HDD'lere nazan SSD'lerde veri kaybı kolay kolay yaşamak mümkün değil.
Veri kaybı olacağını sanmıyorum bu modelde. Ani yazma ve okuma hızı düşüşleri olabilir tabii ki fakat ömrünü kolay dolduran bir model değil. HDD'lere nazan SSD'lerde veri kaybı kolay kolay yaşamak mümkün değil.
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.