SanDisk 500 GB SSD takılan bilgisayar aşırı yavaş

Makaleler
1
Yer
Gelsenkirchen
Merhaba, bugün dizüstü bilgisayarıma SanDisk 500 GB SSD taktırdım bilgisayarcıya. Bilgisayarın içinde bulunan SSHD'yi de aparat ile CD-ROM kısmına taktık.

Bilgisayarcı Windows'u SSD'ye kurmasına rağmen bilgisayarım aşırı bir şekilde yavaş.

Aslında 8 GB olan RAM'ine 8 daha ekleyerek 16 yapacaktım ama internetteki satıcı bana yanlış RAM'i yollamış. Haliyle şu anda 8 GB duruyor.

Bilgisayarın RAM'ini artırmadığımdan kaynaklanabilir mi bu problem?

O aparata SSD Caddy deniyor eğer bilgisayar filanda yavaş açılıyorsa RAM'le alakalı olduğunu düşünmüyorum.

CrystalDiskMark indirip bence bir okuma yazmasını kontrol edin.

O aparata SSD Caddy deniyor eğer bilgisayar filanda yavaş açılıyorsa RAM'le alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Hocam biliyorum o aparatı. O aparata da SSHD’yi aktardık ki SSD’den tam verim alalım. Dediğiniz programı şu anda indiremem. Zaten çok ağır çalıştığı için, iki dosyayı USB belleğe yedekliyorum. Sonrası temiz kurulum yapacağım. Ama niye böyle yavaş anlamış değilim.

Eğer ki SSD orijinal ise Windows kurulumunda bir problem vardır. Bende de SanDisk var 1 yıl oldu okuma yazma hızı neredeyse ilk günkü gibi yüksek hocam. Hdd Caddy de aynı şekilde takılı. Üstelik bilgisayarım 10 yıllık.

Hocam adam kendi USB'sinden kurduğundan dolayı biraz işkillenmiştim. Şu anda 2,5 saattir iki klasörü USB'ye kopyalamaya çalışıyor bilgisayar. Diski görmeyip hata veriyordu zorla açtım. Sorun nerede bilemedim. SSD'yi HepsiBurada üzerinden aldım. 800 TL ödedim.

Değerleri bu şekilde

Son düzenleme:
Okuma değerinde problem var aşırı düşük.

Okuma değerinde problem var aşırı düşük.
Format atmayı deneyin düzelmezse garantiye gönderin.

SanDisk almanı tavsiye etmem kronik arızalı falan diye bir sürü konu vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…