Sandisk 64 GB yazma koruması sorunu

2. olanı power sillicon power diye bir program ile biçimlemeye çalıştım PC de aygıt yöneticisinde ve bilgisyarımda her yerde gözüküyor ama içine erşim yok resimdeki hallerde
2. bellek demedim başlıktaki bellekten söz ediyoruz. 2. dediğim "link".

Buradaki mesajda dediğinizin yanıtını.

Linkteki program da Sandisk için böyle sonuç verdi.

Description: [J:]USB Yığın Depolama Aygıtı(SanDisk Ultra) Device Type: Mass Storage Device Protocal Version: USB 3.00 Current Speed: High Speed Max Current: 896mA USB Device ID: VID = 0781 PID = 5590 Serial Number: 4C531146421210122533 Device Vendor: SanDisk Device Name: Ultra Device Revision: 0100 Manufacturer: SanDisk Product Model: Ultra Product Revision: 1.00 Controller Part-Number: Unknown

Kingston içinse sonuç bu, hiç bir işlem yaptırmıyor maalesef.

Description: [K:]USB Yığın Depolama Aygıtı(Kingston DT microDuo 3.0) Device Type: Mass Storage Device Protocal Version: USB 3.00 Current Speed: High Speed Max Current: 896mA USB Device ID: VID = 0951 PID = 16A3 Serial Number: 001FD05EC44CBF210917CF18 Device Vendor: Kingston Device Name: DT microDuo 3.0 Device Revision: 0100 Manufacturer: Kingston Product Model: DT microDuo 3.0 Product Revision: PMAP Controller Vendor: Phison Controller Part-Number: PS2251-07(PS2307) - F/W 01.02.53 [2014-05-12] Flash ID code: 983AA8927650 - Toshiba TC58NVG7T2JTA00 [TLC-8K] Tools on web: [URL='http://dl.mydigit.net/special/up/phison.html']群联_优盘方案_数码之家_电路图/原理图/量产工具/维修手册/原创软件[/URL]

Son düzenleyen: Moderatör:
Kingston olan sadece takılı olacak şekilde ilk linki indirip çalıştırın sonra ikinci linkte olan rehbere göre uygulayın:

Eğer başarısız olursa sonuç resimlerini paylaşın.

FORMAT'a basıyourm ama USB takılı oldugu halde boş çıkıyor seçemiyorum, hiçbir bellek gözükmüyor.

Restore-v3.13.0.0 ile Sandisk gözükmüyor fakat Kingston seçilebiliyor ama dosya sistemi boş ona rağmen format diyince de hata alıyorum.

Altta eklediğiniz 2 linkteki dosyaları indirdim ancak nedir bunlar bilmiyorum.

Benim Kingston ile sorunum şu eklediğim resimde ki yönde. Kingston var ama her şey 0 kapasite vs vs.

Ekran Alıntısı.JPG Ekran Alıntısı2.JPG Ekran Alıntısı3.JPG Ekran Alıntısı4.JPG

Restore-v3.13.0.0 ile Sandisk gözükmüyor fakat Kingston seçilebiliyor ama dosya sistemi boş ona rağmen format diyince de hata alıyorum.
Mahmut bak yukarıda doğru düzgün yazıyorum uyarıyorum Sandisk takılı olmayacak diyorum sen niye Sandisk takıyorsun?
Kingston var ama her şey 0 kapasite vs
Resimler nerede? Format fail yazan yerde niye file system seçmiyorsun Fat32 olarak?
Bunları bile yapamıyorsanız maalesef sana yardım edilemez.

Mahmut bak yukarıda doğru düzgün yazıyorum uyarıyorum Sandisk takılı olmayacak diyorum sen niye Sandisk takıyorsun?

Murat Bey bunları yapamıyorum değil 20 yıldır bilgisayarın içerisindeyim 512 MB 1 GB'lık flaş belleklerim var benim halen temiz çalışıyor. İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum. İlk kez Flaş Belleğim bozuluyor.

Öncelikle şu konuda anlaşalım sizinle; Ayrı ayrı yapıyorum iki flaş bellek aynı anda takılı değil. Burada anlaşalım. Kingston olmayınca PC'den çıkarttım ve daha sonra Sandiski denedim yani anlayacağınız üzere iki hata ayrı ayrı denenerek alındı.

Resimler nerede? Format fail yazan yerde niye file system seçmiyorsun Fat32 olarak?
Bunları bile yapamıyorsanız maalesef sana yardım edilemez.

Resimler ekte ben görüyorum 4 tane ekran alıntısı mevcut.

Seçmemi söylediğiniz seçenekler maalesef boş çıkıyor. Seçenek yok yönlendirdiğiniz konu var yukarıda orada bir arkadaş fotoğraf paylaşmış seçenek boş diye aynı onun gibi çıkıyor, herhangi bir sistem seçimi ya da bellek seçimi çıksa seçicem ama çıkmıyor ki bu benim elimde değil maalesef.

Anlayarak yapmadığımı düşünüyorsunuz bunun üzerine de yardım etmek istemiyorsanız sağlık olsun.
Şu saate kadar yardımlarınız için teşekkür ederim. Saygılar.

Öncelikle şu konuda anlaşalım sizinle; Ayrı ayrı yapıyorum iki flaş bellek aynı anda takılı değil. Burada anlaşalım. Kingston olmayınca PC'den çıkarttım ve daha sonra Sandisk'i denedim yani anlayacağınız üzere iki hata ayrı ayrı denenerek alındı.
Diğerini de deneyin yazmadım ama sadece Kingston takılı olacak şekilde diyorum. Sandisk adı geçmiyor. Bunun ilk defa başıma geliyor ile alakası yok. Söyleneni doğru yapmamakla alakası var.
Yazılanları eksiksiz yapman yeterliydi. Fazlasını yapıyorsan işleri daha çıkılmaz hale getirirsin.
Resimler ekte ben görüyorum 4 tane ekran alıntısı mevcut.
4 ekran alıntısı istediğim sonuçlar değil kendi kendine Windows çıktısını gösteriyorsun bana. Ben yukarıda şu programı aç ekran görüntüsü al diyorum sen Windows bellek özelliklerine girip çıktı alıyorsun.
Seçmemi söylediğiniz seçenekler maalesef boş çıkıyor Seçenek yok yönlendirdiğiniz konu var yukarıda orada bir arkadaş fotoğraf paylaşmış seçenek boş diye aynı onun gibi çıkıyor, Her hangi bir sistem seçimi ya da Bellek seçimi çıksa seçecem ama çıkmıyor ki bu benim elimde değil maalesef.

Bu senin resmin değil mi? Seçenek çıkmıyor diyorsanız o zaman söyleyecektiniz "dediğiniz yerde seçenek yok ne yapmalıyım" diye.
Anlayarak yapmadığımı düşünüyorsunuz bunun üzerine de yardım etmek istemiyorsanız Sağlık olsun.
Anlamamakla alakası yok bu mesajda yazdığım gibi söyleneni ne eksik ne fazla yapmak ile alakası var. Bunları uyarım dersen ben buradayım.
Şu saate kadar yardımlarınız için teşekkür ederim. Saygılar.
Rica ederim.

Diğerini de deneyin yazmadım ama sadece Kingston takılı olacak şekilde diyorum. Sandisk adı geçmiyor. Bunun ilk defa başıma geliyor ile alakası yok. Söyleneni doğru yapmamakla alakası var.
Yazılanları eksiksiz yapman yeterliydi. Fazlasını yapıyorsan işleri daha çıkılmaz hale getirirsin.

4 ekran alıntısı istediğim sonuçlar değil kendi kendine Windows çıktısını gösteriyorsun bana. Ben yukarıda şu programı aç ekran görüntüsü al diyorum sen Windows bellek özelliklerine girip çıktı alıyorsun.

Bu senin resmin değil mi? Seçenek çıkmıyor diyorsanız o zaman söyleyecektiniz "dediğiniz yerde seçenek yok ne yapmalıyım" diye.

Anlamamakla alakası yok bu mesajda yazdığım gibi söyleneni ne eksik ne fazla yapmak ile alakası var. Bunları uyarım dersen ben buradayım.

Rica ederim.

Sadece Kingston için yaptım. İlk olarak Restore-v3.13.0.0 ile yaptım. Usb yi seçebiliyorum ama dosya sistemini seçebileceğim bir seçenek maalesef çıkmıyor.

378555

Buna rağmen de Format dediğimde de bu hatayı alıyorum...

378556

İkinci olarak Restore v3.24.0.0 ile denedim... Bu seferde Usb Seçemiyorum fakat dosya sistemi otomatikman var.

378557

Seçmediğim halde Format dediğimde de bu hatayı alıyorum....

378558

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı