Sandisk 64GB USB bellekte yazma hızı düşük olma sorunu

Maalesef kontrolcüsünde sorun var gözüküyor. Yani garantiye gönderin. Diğer düzgün çalışan USB belleği de paylaşın isterseniz aynı şekilde. Tabi aynı model ve aynı boyutlarda ise.
Ancak hala USB 2'de kullandığın gözüküyor. Düzgün bir USB kontrolcü olan bir PC'de işleminizi yapın.

Evet USB 2.0 kullanacam. Hem USB 2.0 hem de USB 3.0 denedim sonuç aynı. Hatta 3. bir bilgisayarda da denedim yine aynı. Ama 32 GB olanda hiç sıkıntı yok. 32 GB olanın görüntüsünü de atayım. Bir baksan?

Bence hiç uğraşma. Geri yolladılarsa güzel başka bir USB 3.0 flash al. Hatta desteklenen sistemin varsa 3.1 al Neyse konu çözüldüğüne göre bellek önerisi istersen yeni konu açarsın oradan öneririz.
Son bir soru daha Amazon.com: Corsair 64 GB USB 3.0 Flash Voyager Flash Drive: Computers & Accessories bu mu yoksa 3.1 olan Amazon.com: Silicon Power 64GB Blaze B21 USB3.0/3.1G1 High Performance Flash Drive black (SP064GBUF3B21V1K): Computers & Accessories bunu mu almamı önerirsin. MSİ B250M PRO-VDH anakart aldım daha kargoda geldiğinde onun la kullanacağım.

Silicon power nasıl bir marka biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…