SanDisk Cruzer Glide 128 GB alınır mı?

Sandisk Cruzer Glide 128 GB
Bu fiyatlarda 128 GB alabileceğim daha iyi bir flash disk var mı?
Bunun 32'lik halini kullaniyorum güzel fakat onun açılıp kapanma mekanizması var biliyorsunuzdur yıllar sonra (en az 3-4 yıl kullandim) o biraz bozuldu tam tutmuyor orayi tutarak takmanız gerekiyor yoksa ittirince içine giriyordu.

Fiyat farkı biraz var ama bu flash'ı 1.5 yılı aşkındır neredeyse her gün aktif olarak birçok farklı bilgisayarda kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım okuma yazma hızından da memnunum
Fiyat farkı oran olarak bakarsak fazla geldi biraz değer mi acaba bilmiyorum.

Bunun 32'lik halini kullaniyorum güzel fakat onun açılıp kapanma mekanizması var biliyorsunuzdur yıllar sonra (en az 3-4 yıl kullandim) o biraz bozuldu tam tutmuyor orayi tutarak takmanız gerekiyor yoksa ittirince içine giriyordu.
O mekanizma çok önemli değil benim için önemli olan okuma yazma hızı ve uzun ömürlü olması. Ki 3-4 yıldır kullanıyormuşsunuz. Hızından memnun musunuz acaba?

Fiyat farkı oran olarak bakarsak fazla geldi biraz değer mi acaba bilmiyorum.

O mekanizma çok önemli değil benim için önemli olan okuma yazma hızı ve uzun ömürlü olması. Ki 3-4 yıldır kullanıyormuşsunuz. Hızından memnun musunuz acaba?
Hızına çok bakmıyordum ama çok bir yavaşlama hissetmedim. Şuan 32 yetersiz geldiği için başka USB kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı