SanDisk Extreme 1 TB vs Western Digital 1TB

Bütçe
2500
Destekleriniz için teşekkür ediyorum, satıcı durumuna göre bütçeyi biraz daha zorlayıp Renegade'ya da KC3000 serisine yöneleceğim. Teşekkür ederim :)

Amazon zorunlu değilse Kingston Renegade burada daha ucuz.

Amazon zorunlu değilse Kingston Renegade burada daha ucuz.
Malesef şuan için zorunlu, yaklaşık 1100₺'lik bir hediye çekim var o yüzden oradan almam gerekecek.

Selamlar,

Yeni almış olduğum laptopum için ikinci M.2 yuvasına ürün arayışındayım. Amazon üzerinden almayı planlamaktayım (hediye kartım olduğu için). Cihazımda şu anda Micron 3400 var ve sistemim bu M.2'de kurulu.

SanDisk Extreme 2540₺

Western Digital 2199₺

SanDisk kağıt üzerinde daha iyi görünmekte fakat ürünle ilgili neredeyse hiçbir yerde bilgi bulamadım, SN580 ise depolama amaçlı fena değil gibi durmakta fakat sandiskten 1000mb/sn daha düşük hıza sahip.

Bu iki M.2 arasında tercihim ne olmalıdır, alternatif benzer fiyat skalasında ürün öneriniz var mıdır? amazon.tr satıcılı olması gerekmekte.

İkisi de SanDisk aslında WD de alsan sandik yazar üztünde. Exterem en üst versiyonu blue orta sınıf. İkisi de ömürlük.
Extrem alamak daha iyi.

Çok gereksiz yazma hızları 7bin falan yüzde 50 fark var. Değmez zaten WD mavi bile 4000 okuma vardır çok bile. Hızlı disk çok ısınır. Sen onu diz üstüne takacaksın. Soğutucusuz 7000 biraz sıkıntı olabilir.

Herkese teşekkür ederim. Kingston KC3000 1TB m.2 satın aldım.
Şuan cihazımda Micron 3400 m.2 var ve işletim sistemini micron'da mı tutmak daha sağlıklı olur yoksa Kingston KC3000'e mi taşımam daha iyi olacaktır?

Herkese teşekkür ederim. Kingston KC3000 1TB M.2 satın aldım.
Şu an cihazımda Micron 3400 M.2 var ve işletim sistemini Micron'da mı tutmak daha sağlıklı olur yoksa Kingston KC3000'e mi taşımam daha iyi olacaktır?

KC3000 SSD'ye işletim sistemi kurup Micron SSD'yi oyun/depolama için kullanabilirsiniz.

Yalnız KC3000 1TB hocam, Micron 3400 ise 512 GB. Yine de KC3000'e mi taşımam daha uygun olur sistemi.

Oyunların bir kısmını KC3000 SSD'ye kurarsın. Micron SSD'yi oyun/depolama için kullanırsın. KC3000 SSD'ye işletim sistemi kurabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı