SanDisk flash bellek ile BIOS flashback yapılır mı?

Xaxix34

Hectopat
Katılım
10 Mart 2017
Mesajlar
232
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, APU bir sistem topladım siparişini de verecektim ama aklıma bir soru takıldı. Aldığım anakartın alacağım işlemciyi desteklemesi için güncel BIOS sürümüne ihtiyacı var ve elimde eski nesil Ryzen işlemci yok o yüzden BIOS flashback ile BIOS'u son sürüme güncelleyeceğim fakat elimde sadece SanDisk Cruzer Glide 3.0 32 GB flash bellek ile SanDisk Cruzer Blade 16 GB flash bellek var. SanDisk flash bellekler ile bu tarz işlemlerin(bilgisayara format atmak gibi) sorun çıkardığını duymuştum. Elimdeki belleklerden herhangi biriyle BIOS flashback işlemini sorunsuzca gerçekleştirebilir miyim yoksa başka bir USB bellek mi almalıyım? Eğer başka bir USB bellek almam gerekiyorsa böyle işlerde kullanabileceğim bir USB bellek önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Bu arada siparişini vereceğim sistem bu: ASUS B450M-A II, AMD Ryzen 5 5600G, G.Skill Ripjaws V 3600 MHz CL18, ekran kartı yok işlemcinin dahili grafiğini kullanacağım.
 
Yapabilirsiniz elbet. Eğer olur da herhangi bir sıkıntı yaşarsanız format işlerinde Toshiba (şimdiki adıyla Kioxia) marka USB 2.0 flashlar çok uyumlu oluyor. Formatta yavaştır ama iyidir. Onun dışında Kingston DataTraveler USB 3.0 destekli flash diskini kullanıyorum son zamanlarda. Onda da hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar formatta vs. Ayrıca USB 3.0 olmasından dolayı hızlı.
 

Geri
Yukarı