Sandisk Plus 120 GB Düşük Yazma Hızı

Arseyus

Megapat
Daha fazla  
Adsız.png

76 MB yazma hızı diyor o bile stabil olsa iyi. 100 MB geçmiyor ve genelde 70 ile 3 MB arasında dalgalanıyor. Disk'te 55 GB boş alan var. Firmware güncel olmasına rağmen bir anlam veremiyorum.

Disk kronik sorunlu mudur?
Bir çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce bununla ilgili yorum yapmıştım moderatörün biri yanlış bilgilendirme deyip bana ceza vermişti. Sonra yanlış verilmiş diye kaldırmışlardı. Sandisk pluslar sorunlu. Forumda şikayetçi olan insan sayısı fazla.

Daha önce bununla ilgili yorum yapmıştım moderatörün biri yanlış bilgilendirme deyip bana ceza vermişti. Sonra yanlış verilmiş diye kaldırmışlardı. Sandisk pluslar sorunlu. Forumda şikayetçi olan insan sayısı fazla.
Benim konuda onaylanmıyordu galiba sandisk ile alakalı forum'da onay almak biraz zor gibi.

Aynı testi CrystalDiskMark ile yapıp sonucunu atabilir misiniz?

1 GB İçin Test
Adsız.png

8 GB için Test

Adsız2.png

Sonucun böyle çıkmasına bakma pratikte herhangi bir dosyayı kopyaladığım'da 1 mb ile 100 mb arasında ciddi bir dalgalanma yaparak yazıyor. Mevcut harddisk çok daha iyi yazıyor.

Benim konuda onaylanmıyordu galiba sandisk ile alakalı forum'da onay almak biraz zor gibi.

1 GB İçin Test
Eki Görüntüle 464940

8 GB için Test

Eki Görüntüle 464945

Sonucun böyle çıkmasına bakma pratikte herhangi bir dosyayı kopyaladığım'da 1 mb ile 100 mb arasında ciddi bir dalgalanma yaparak yazıyor. Mevcut harddisk çok daha iyi yazıyor.
Pratikte öyle olması aslında gayet normal. Attığın dosyaya göre çok fark eder bu.

Pratikte öyle olması aslında gayet normal. Attığın dosyaya göre çok fark eder bu.
Bir arada bilgili bir arkadaş uzmanca uzun uzun bir cevap vermişti ama kafam pek almamıştı.
Ancak normal bir videoyu bile kopyalarken düşük yazıyor. Bir video zaten tek bir dosya değil mi?
Ssd'lerin yazma olaylarını anlamak cidden çok zor bir iş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı