SanDisk SSD çalışmıyor

NightExynos

Decapat
Öncelikle merhabalar 2 gün önce Trendyol'dan M.2 SSD sipariş verdim ve bugün elime ulaştı fakat SSD'yi takınca bilgisayar onu algılamıyordu tekrar tak-çıkar yapıp denedim takarken de ucunda böyle siyah bir şey olduğunu gördüm. Anlayan birileri yardım edebilir mi lütfen?

Adsız.png

405c8ef2-4094-4e91-87b5-f17abf88fb1c.jpg

f6fcbfbe-41ca-4c15-a64c-c100ae2de5e1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
@kino kullanılmış ürün yüksek ihtimal o yüzden ondan alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Bu tarz M.2'lerde eğer takılı başka depolama birimleri varsa sökmeden sistem algılamıyor bazen. İlk etapta yeni alınanı tek çalıştırmak, sistem bir kere BIOS'da gördükten sonra da diğerlerini geri takmak işe yarayabiliyor.

Bu tarz M.2'lerde eğer takılı başka depolama birimleri varsa sökmeden sistem algılamıyor bazen. İlk etapta yeni alınanı tek çalıştırmak, sistem bir kere BIOS'da gördükten sonra da diğerlerini geri takmak işe yarayabiliyor.

Anladım hiçbir kurduğum sisteme aynı anda 2 M.2 SSD takmadım bilmiyorum.:)

Ama yine de SSD sıkıntılı o durumda keşke arkadaş iade etseymiş.

Anladım hiçbir kurduğum sisteme aynı anda 2 M.2 SSD takmadım bilmiyorum.:)

Benim kasada 2 adet HDD var, SN750 ilk aldığımda M.2 yuvasına takmıştım ama BIOS'da görünmüyordu. Söktüm taktım, kaç kere yeniden başlattım işe yaramadı. En son HDD'lerin kablolarını anakarttan söktüm, yeniden başlatınca karşıma çıktı. Sonra araştırdım da genel bir durummuş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı