Gençler selam,
Bu sabah kardeşim beni uyandırdı ve bilgisayarının açılmadığını belirtti. Ufak bir hata olduğunu düşünerek uykulu bir şekilde odasına gittim ve gördüğüm manzaranın ciddi olduğunu anladım. Bilgisayar ekranında Boot ekranı gözükmekte ve sistemi başlatamamaktayım. Birkaç ay önce kardeşimin bilgisayarına hızlandırma yapmak için SanDisk SSD Plus 120 GB modelini aldım ve kurdum. SSD laptopa kurulu halde hiçbir sıkıntısı olmadan kullandı, kullandım. Bu sabah gerçekten garip bir durumla karşılaştım yani. Disk yönetiminde disk 0GB olarak gözüküyor. Boot ekranı bu durumdan dolayı geliyormuş. Nasıl düzeltebilirim? Sıfırlamak sorun değil tek derdim bir an önce bilgisayarı kullanılabilir hale getirmek. Dersleri çok yoğun geçiyor.
Buyurun resimleri;
Not: Diski Çevrimiçi yaptım ancak yine disk dosyası ve alanı gözükmedi. Sadece ilk gördüğüm hali göstermek için diski tekrardan çevrimdışı duruma getirdim.
En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E250BW SATA 3.0 2.5" 250 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E250BW SATA 3.0 2.5" 250 GB SSD özelliklerini incele, 1.397,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
@KadrN hocam merhabalar, sizin yaşadığınız sorunun aynısı bendede var. Bende SanDisk SSD PLUS 240 GB ürününü kullanıyorum. Fakat ben bilgisayarımı hiç açamıyorum sistem SSD'ye yüklü olduğu için. SSD'nin içinde ders notlarım var onları kaybetmek istemiyorum. Siz ne yaptınız sorunu çözebildiniz mi yoksa yeni bir SSD mi aldınız.
@KadrN hocam merhabalar, sizin yaşadığınız sorunun aynısı bende de var. Bende SanDisk SSD Plus 240 GB ürününü kullanıyorum. Fakat ben bilgisayarımı hiç açamıyorum sistem SSD'ye yüklü olduğu için. SSD'nin içinde ders notlarım var onları kaybetmek istemiyorum. Siz ne yaptınız sorunu çözebildiniz mi yoksa yeni bir SSD mi aldınız.