Sandisk SSD leptopa uyar mı boyut olarak?

lqx104

Hectopat
Katılım
19 Ekim 2013
Mesajlar
67
Merhaba sandisk ssd aldim. Bugun kargo ile gelicek fakat ssd boyutu problem olur mu ? Ben notebooka takmayi düşünüyordum fakat icini acip bakinca hard disk bolumu kucuk gibi geldi. SSD takarken problem olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şair burada aslında : "Merhaba ben bir Kasabım. Elimde keskin bir alet var ve muhtemelen oksijen tüketen bir canlıyı kesip satışa çıkarmak istiyorum fakat reyonum uygun mu?"... demek istemiş.

Aldığın SSD'nin marka modeli, sisteminin marka modelinden bahsedetmen daha doğru olur.
...

Notebook / Dizüstü sistemler 10 yıldan uzun bir süredir 3.5" boyutunu kullanıyor. SSD ise 3.5" ve 2.5" boyutlarında bulunuyor, muhtemelen piyasada en çok bulunan boyutlar da bunlar olacaktır.

Daha önemli bir soru ise, kapasitesi. Fiziksel olarak tek bir SSD'yi HDD olarak kullanacaksan, pek çok oyun ve program kuracaksan uygun fiyatlı bir çözüm şimdilik yok, para problemin yoksa o ayrı. Şahsen 128GB'lik bir SSD'yi ana programlarım ve işletim sistemim için kullanıyorum, 20GB'si boş, 1 TB'lik ayrı bir sistemde diğer programlar ve grafik arşivleri bulunuyor, 700GB'si dolu.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı