jaden1 Zeptopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #1 SSD veya HDD modeli SSD_PLUS_1000GB Anakart ASUS PRIME H610M-D D4 Merhaba, ssd_pluS_1000GB aldım ve SATA kablosuyla bağladım bilgisayar yönetiminden basit birim oluşturdum ancak bilgisayarımda gözükmüyor hala.
Merhaba, ssd_pluS_1000GB aldım ve SATA kablosuyla bağladım bilgisayar yönetiminden basit birim oluşturdum ancak bilgisayarımda gözükmüyor hala.
FwwkanTC Decapat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 406 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mayıs 2022 #2 jaden1 dedi: Merhaba, ssd_pluS_1000GB aldım ve SATA kablosuyla bağladım bilgisayar yönetiminden basit birim oluşturdum ancak bilgisayarımda gözükmüyor hala. Genişletmek için tıkla... Harf atadınız mı hocam ? Artı 0 Eksi
jaden1 dedi: Merhaba, ssd_pluS_1000GB aldım ve SATA kablosuyla bağladım bilgisayar yönetiminden basit birim oluşturdum ancak bilgisayarımda gözükmüyor hala. Genişletmek için tıkla... Harf atadınız mı hocam ?