SanDisk SSD Plus 120 GB Düşük Performans Sorunu

Daha fazla  
SanDisk SSD kullanıyorum fakat performansı iyi değil. İçinde orijinal Windows 7 Pro kurulu. Ne yapmam gerekir?

CyrstalDiskMark programında çıkan sonuçlar şöyle;

Biliyorum, "Windows 10 neden kullanmıyorsun?" diye soracaksınız. Windows 10'da Red Alert 2 oynayamıyorum. Ayrıca RAM kullanımı fazla olduğu için stabil kullanamıyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizi belirtin.

SSD Firmware güncellemesini kontrol edin.
SanDisk SSD Dashboard Support Information
Bağlantıdaki işlemleri uygulayarak en iyi verimi alabilirsin.
SSD için yapılacak tüm ayarlar
Windows 10 Red Alert 2 çalıştırmaman için hiçbir neden yok. Sadece biraz araştırma yapman gerekiyor.
Doksanlı yıllarda çıkmış MS-DOS üzerinden çalışan oyunları bile açabiliyorum.

SATA 2 için normal sayılabilecek hızlar. Chipset sürücüsünü kurmadıysanız kurun. Çok az daha etkisi olabilir.
200-250 MB/s üzerine çıkmak mümkün değil.

Dashboard yazılımını önceden yüklemiştim, Firmware güncellemesi yapmıştı. Şuan bilgisayarın yanında değilim. Eve gelince uygulayacağım. Red Alert 2 sorununa gelirsek, ben çok araştırma yaptım. Siyah ekran sorunu vardı, onu hallettim. VideoBackBuffer ayarlarını yaptım. Ama oyunda çok kasmalar oluyordu. Savaşın içinde sürekli fare tıklama sorunu oluyordu. Şuan Windows 7'de hiçbir sorun yaşamıyorum.
Ben bu ayarları yapınca yazma hızı bir hayli yükselmişti ; SSD'im çok yavaş çalışıyor [Çözüldü]
Eve gelince deneyeceğim teşekkürler
SATA 2 için normal sayılabilecek hızlar. Chipset sürücüsünü kurmadıysanız kurun. Çok az daha etkisi olabilir.
Chipset sürücüsü kurulu. Ama şu 10'lu değerler garip değil mi sizce?
Peki PCI Express SATA lll kartı alırsam performansı yükselir mi? Daha da önemlisi PCI Express üzerindeki SSD'yi bootable etmek mümkün müdür?

Son düzenleme:
10'lu değerler normal. Sıralı değil rasgele okuma-yazma çünkü.

Hocam aynı sorun bende de var. Ssd firmware güncellemesi şimdi yapıcam. Originden oyun indiriyorum geliyorum kaçta diye pc reset atmış. Benim sonuçlarda şu şekil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…