Ne kronik sorunu? Aynı SSD'yi kullanıyorum sorunum yok. Kullanan çoğu kişi de memnun. Sorunundan biraz bahseder misin?Kronik sorunlu bir model.
Ne kronik sorunu? Aynı SSD'yi kullanıyorum sorunum yok. Kullanan çoğu kişi de memnun. Sorunundan biraz bahseder misin?
Sizde olmaması herkesde olmadığı anlamına gelmez. Siz şanslı kişilerdensiniz ama kullanan çoğu kişide yavaşlama sorunları var.Ne kronik sorunu? Aynı SSD'yi kullanıyorum sorunum yok. Kullanan çoğu kişi de memnun. Sorunundan biraz bahseder misin?
Böyle bir şey kim ima etti, çünkü benim mesajıma istinaden söylediysen benim böyle bir mesajım yok. Dikkatli okuyabilirsin gelecek sefere.sen sorun yaşamıyorsan ''sıkıntı yok'' anlamına gelmiyor bu durum.
Ben bu mesajda "hiçbir SanDisk SSD'de sorun yok" dememişim göründüğü gibi. Bende sorun olmadığından bahsetmişim. Mesajlardan farklı anlamlar çıkarıp kamuoyuna bilgin görünmeye gerek yok.Ne kronik sorunu? Aynı SSD'yi kullanıyorum sorunum yok. Kullanan çoğu kişi de memnun. Sorunundan biraz bahseder misin?
Anladım. İlginç. Böyle bir sorunla karşılaşmadım. Umarım ileride de karşılaşmam.Herkesde olacak diye bir şey yok. Ama okuma yazma hızlarında zamanla düşüş oluyor ve mavi ekran sorunu var. Daha detaylı bir şekilde @292469 anlatacaktır. Kullanan çoğu kişi memnun değil, yeni alanlar memnun. Forumda bir sürü konu var bu SSD ile ilgili.
Sorunlu olduğu bilinen SSD modelleri
1) SanDisk SSD Plus modeli. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani sistem kitlenmeleri. Not: Bu sorunlar ağırlıkla 120 ve 240GB modellerinde görülmektedir. 2) Adata SU630 ve SU650 modelleri. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani takılma ve donma...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.