SanDisk SSD Plus 240 GB nasıldır?

Çöp bir SSD.

Bütçe 300 TL ise;

Bütçe 350 - 400 TL arası ise;

Eğer depolama için alıcaksan, daha yüksek kapasiteli HDD alabilirsin. Ama yok ben dosyalarımı hızlı aktarayım diyorsan alabilirsin, kullandım, tavsiye ederim.

Çöp ne alaka? Tamam kronik sorunlu olabilir ama direk çöp deme hakkınız yok. Bozuk olmayanı tamamıyla çalışıyor bozuk olanı çalışmıyor.

Şu sorunlar bir SSD'ye çöp demek için yeterli. Sadece hız kaybı olsa eyvallah, her SSD'de olabiliyor. Ancak ani sistem kitlenmeleri anormal bir şey ve ben böyle sorunları olan bir SSD'ye çöp derim. Her modelde olmayabilir ama olma olasılığı yüksek. Üstelik DRAMless, 2D NAND kullanılıyor, içerisinde yer alan kontrolcü de giriş seviyesi bir model olan SM2256S.

Bununla WD Green kardeşler sanırım. İkisinde de neredeyse aynı sorunlar var.

Kullanıyorum ve şanslıyım galiba sorunsuz olarak çalışıyor 1 yıl olacak neredeyse hiç kapanmadı ve yavaşlama olmadı.

Kullanıyorum ve şanslıyım galiba sorunsuz olarak çalışıyor 1 yıl olacak neredeyse hiç kapanmadı ve yavaşlama olmadı.
Ne güzel. İnşallah sorunla karşılaşmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…