SanDisk SSD Plus 480GB alınır mı?

Dediğim gibi hocam, 380 TL'ye farklı bir alternatifi yok SanDisk'in. Depolama miktarı önemli değilse 240 GB SSD de alınabilir, tabii 240 GB ile kaç oyun depolanabilir orası tartışılır😀 Eğer önemli ise HDD alınabilir. Bütçe varsa da bir önceki mesajda belirttiğim WD Blue alınabilir.
Depolama tabi ki önemli. Sistemde işletim sistemi için 120GB SU650 SSD var. 500GB HDD de vardı ama bozuldu. Sizce 1TB HDD mı daha iyi olur Sandisk 480GB mı alayım ?

Bütçe 350TL civarında. Ya biraz aşıp 480GB SSD alacağım ya 1TB HDD alacağım.
KuoNN hocamın önerdiği SSD çok güzel. İyi de indirime girmiş. Hocam onu alabilirseniz çok iyi olur. Ama bütçeniz artamazsa 1TB HDD alın. Kronik sorunlu bir modele boşuna para vermeye hiç gerek yok.

KuoNN hocamın önerdiği SSD çok güzel. İyi de indirime girmiş. Hocam onu alabilirseniz çok iyi olur. Ama bütçeniz artamazsa 1TB HDD alın. Kronik sorunlu bir modele boşuna para vermeye hiç gerek yok.
O model çok pahalı geliyor. O fiyata 2TB HDD alınabiliyor. Yoksa çok iyi bir model olduğunu biliyorum.

O model çok pahalı geliyor. O fiyata 2TB HDD alınabiliyor.
Hocam öyle düşünürseniz işin içinden çıkamazsınız😀 1 TB SSD fiyatına 4 TB HDD alınabiliyor mesela😀

Bu arada diskin kronik sorunu ne ?
Okuma-yazma hızları belirtilene göre daha düşük çıkıyor, IOPS değerleri düşük ve kontrolcüsü de kötü deniyor.

Okuma-yazma hızları belirtilene göre daha düşük çıkıyor, IOPS değerleri düşük ve kontrolcüsü de kötü deniyor.
Şimdi baktım da 480GB olanda sorun yok, 120 ve 240GB sorunlu diyorlar. Biraz daha araştırma yapayım. Sonra birini alacağım.

@KuoNN Biraz baktım da 400 yorumun +300 tanesi oldukça olumlu. Dediğiniz gibi 120-240GB olanlarda hız sorunu çok şikayet edilmiş. 480GB olanda hiç bu sorundan görmedim ama 3-4 kişi diskte Bad Sector çıktı ve 6 ay ile 1 yıl içinde öldü demiş. Herhalde bu önemli bir sorun 😅

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı