Sandisk SSD Plus Hız Sorunu

FerreroRoche13

Hectopat
Daha fazla  
Ürün: Sandisk SSD Plus 240GB

Test değerleri tam istediğim gibi fakat çıkan değerlere göre performans çok aşağılarda, video ile göstereceğim. Yardımcı olursanız sevinirim. BIOS'ta AHCI olarak seçili. Sata 3 6GB/s performansı alınabilecek şekilde bağlanmıştır. Driver Booster'la sürücüleri güncelledim.

SSD RW DEGERLERİ.jpg

Sata Driver Güncelleme.jpg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver Booster tarzı yazılımları tamamen kaldırın ve sürücüyü manuel olarak kurun.
Nasıl kuracağım hakkında bir fikrim yok.

Anakart : MSİ A88XM-E35 V2

Bence değerler normal.

Kopyalarken filanki hızınız yüksek bile. O 400 küsürlü okuma, yazma hızlarını resim vs. kopyalarken bekleme.
Değerler normal zaten fakat ilk videoyu sonuna kadar izlerseniz atılan dosylar içerisinde resim vb. şeyler yok ne demek istediğimi anlarsınız 400 gösteriyor 220 ye bile razıyım fakat düştüğü noktalara bakınız.

Nasıl kuracağım hakkında bir fikrim yok.

Anakart : MSİ A88XM-E35 V2

Değerler normal zaten fakat ilk videoyu sonuna kadar izlerseniz atılan dosylar içerisinde resim vb. şeyler yok ne demek istediğimi anlarsınız 400 gösteriyor 220 ye bile razıyım fakat düştüğü noktalara bakınız.
Dosyadan dosyaya değişir. Yine de normal görüyorum ben :D

Bendede aynı sorun var okuma 512mb yazma 70 mb. Sandisk Türkiye Mühendislik departmanını aradım serinin sorunlu olduğunu kabul edip software güncellemesinden sonra eğer olmazsa yenisini göndereceklerini söylediler

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    19,4 KB · Görüntüleme: 253
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı