Arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Başka önerileriniz varsa onlara da açığım ama bütçemi aşmayacak şekilde öneride bulunursanız daha iyi olur.
Anakartım: MSI B450M Mortar.
Arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Başka önerileriniz varsa onlara da açığım ama bütçemi aşmayacak şekilde öneride bulunursanız daha iyi olur.
Anakartım: MSI B450M Mortar.
İlk önceliğim depolama ikinci önceliğim hız ama bu fiyat bandında daha yükseğini bulamadığım için bunlara yöneldim.
Bütçem 600 TL.
Anakartımın linki: Overview B450M MORTAR
İlk önceliğim depolama ikinci önceliğim hız ama bu fiyat bandında daha yükseğini bulamadığım için bunlara yöneldim bütçem 600 lira.
Anakartımın linki: Overview B450M MORTAR
Anakartımda 2 tane M.2 slotu var ileride ekleme yaparsam sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Stoğa yakın zamanda girer mi acaba çünkü birkaç hafta içinde SSD almam lazım bilgisayarımdaki 10 yıllık HDD şu sıralar beni kanser etmeye başladı aslında iyi bir indirime denk gelsem 480 GB olanı alabilirim gibi.
Stoğa yakın zamanda girer mi acaba çünkü birkaç hafta içinde SSD almam lazım bilgisayarımdaki 10 yıllık HDD şu sıralar beni kanser etmeye başladı aslında iyi bir indirime denk gelsem 480 GB olanı alabilirim gibi.
En uygun hali eğer yetişkinseniz biraz bütçe arttrımak zorundasınız.
Eğer çocuksanız ebeveyninize 480 çok daha iyi indirimli(çok zorda kalırsan daha hızlı diyebilirsiniz ama hız açısından 240'a benzer zaten kapasite büyüdükçe hız küçük artıyor) diyebilirsiniz.
En uygun hali eğer yetişkinseniz biraz bütçe arttrımak zorundasınız.
Eğer çocuksanız ebeveyninize 480 çok daha iyi indirimli(çok zorda kalırsan daha hızlı diyebilirsiniz ama hız açısından 240'a benzer zaten kapasite büyüdükçe hız küçük artıyor) diyebilirsiniz.
18 yaşındayım kendi gelir kaynağım yok bütçeyi zorlamak istemiyorum çünkü hafta sonu sınavdan sonra telefon değişeceğim bir de ekran kartı işlemci darboğazım olduğu için işlemci de değişmem gerekiyor o yüzden bütçeyi şu sıralar aşmam biraz sıkıntılı.