SanDisk SSD Plus yazma ve okuma performansı düşük

Undefined2712

Femtopat
Daha fazla  
SSD'min okuma/yazma performansı olması gerekenden düşük. Sandisk SSD Plus 240gb kullanıyorum. Olması gereken 530 mb okuma, 440 mb yazma hızı fakat aldığım değerler aşağıdaki şekilde:

(Not:Bilgisayarımda sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü babamda da aynı SSD var ve buna yakın değerler alıyor.)

İntel Pentium g3258 3.2ghz>4.0ghz
Msi H81m-e33
8gb Kingston Ram
Sandisk SSD Plus 240gb

Bu model SSD'yi kullananlar da aynı sorunu yaşıyor mu?

Cihazlarınız SATA 2 olabilir. Otomatikman hız bu seviyelere iniyor. Laptopum için aynı SSD'yi aldım ve aynı sorunla karşılaştım.
Belirttiğiniz anakart hem SATA 2 hem SATA 3 portlarına sahip. Anakart üzerinden kontrol edin soketlerin yanlarında ufak şekilde yazıyor.

Son düzenleme:
Bunu okuduktan sonra kasayı açtım ve Ssd'nin bağlı olduğu portu değiştirdim. Sonuçlar büyük oranda değişti yalnız yazma performansından hala memnun değilim fakat dediğiniz gibi asıl sorun eskiden Sata 2 portunda takılı olmasıymış.

Sandisk Dashboard olması lazım yazılımı; indirip oradan yazılım güncelleme, onarım gibi bir takım araçlar kullanılmakta. Bir bakın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…