SanDisk SSD tespit edilemedi hatası

serhatkrtpe

Hectopat
Merhabalar, yaklaşık SSD alalı 7 ay sıkıntısız şekilde kullanıyordum ve uygulamaya girip TRIM veya güncelleme yapıyordum fakat son 2 haftadır uygulamaya girince böyle bir hata alıyorum ama C diski olarak gözüküyor sadece uygulamada. Tespit edilemedi diyor. Ne yapmam gerekiyor?

1590179803898.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar hocam sorununuzu inşallah çözersiniz ben size başka bir şey soracaktım. Bende SanDisk SSD Plus modelini aldım 2 haftadır sıkıntısız kullanıyorum da bu program bende yüklü değil. Bu program tam olarak ne işe yarıyor ? Teşekkürler.

Merhabalar hocam sorununuzu inşallah çözersiniz ben size başka bir şey soracaktım. Bende SanDisk SSD Plus modelini aldım 2 haftadır sıkıntısız kullanıyorum da bu program bende yüklü değil. Bu program tam olarak ne işe yarıyor? Teşekkürler.

Bende bir videoda görmüstüm adamın SSD yavas okuyor diye konu açmıstı birisi uygulamayı indir hız artıyor demisdi bende indirdim ve verimini aldım.
Aygıt yöneticisinden diskinizi güncellemeyi deneyin bir diğer yöntem ise sürücüye geri dön deyip eski sürüme aktarmak bir de bu yöntemi deneyin isterseniz.

Malesef dediğiniz şeyi denedim ayrıca sürücüye geri dön seçeneği aktif değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı