Merhabalar, yaklaşık SSD alalı 7 ay sıkıntısız şekilde kullanıyordum ve uygulamaya girip TRIM veya güncelleme yapıyordum fakat son 2 haftadır uygulamaya girince böyle bir hata alıyorum ama C diski olarak gözüküyor sadece uygulamada. Tespit edilemedi diyor. Ne yapmam gerekiyor?
Merhabalar hocam sorununuzu inşallah çözersiniz ben size başka bir şey soracaktım. Bende SanDisk SSD Plus modelini aldım 2 haftadır sıkıntısız kullanıyorum da bu program bende yüklü değil. Bu program tam olarak ne işe yarıyor ? Teşekkürler.
aygıt yöneticisinden diskinizi güncellemeyi deneyin bir diğer yöntem ise sürücüye geri dön diyip eski sürüme aktarmak birde bu yöntemi deneyin isterseniz.
Merhabalar hocam sorununuzu inşallah çözersiniz ben size başka bir şey soracaktım. Bende SanDisk SSD Plus modelini aldım 2 haftadır sıkıntısız kullanıyorum da bu program bende yüklü değil. Bu program tam olarak ne işe yarıyor? Teşekkürler.
Aygıt yöneticisinden diskinizi güncellemeyi deneyin bir diğer yöntem ise sürücüye geri dön deyip eski sürüme aktarmak bir de bu yöntemi deneyin isterseniz.