SanDisk SSD'ler iyi mi?

Alırken üflettirdirdiniz mi? Bu şans nereden geliyor acaba?
"Kronik sorunlu" demek her cihazda aynı sorunun ortaya çıktığı ürün demek değildir.
Bende başka bir "kronik sorunlu" üründe aynı performansı alıyorum yıllardır.
Her ürün için şöyle sorunlu böyle arızalı diyenler oluyor.

Açıkçası kronik sorunlu lafına pek inanmıyorum. Şu ana kadar kimsenin "al kanıtlanmış testleri bunlar, kaynağım bu kronik sorunlu olduğu belgeli" diyeni görmedim. Bir firma ürününü yenileyip çıkarıyorsa ve bazı testlerde sorunlu olduğu kanıtlanmışsa ancak kronik sorunlu denebilir. Buradaki biraz kulaktan dolma bilgi oluyor.

SanDisk SSD Plus olsun, Kingston A400 olsun çok uzun yıllardır satılan giriş seviyesi SSD'ler. Satış rakamları çok yüksek olduğu için şikayet sayısı da bu doğrultuda gidiyor. Şahsen Apacer ve Patriot SSD'lerinin abartıldığı düşünüyorum çünkü kalite ve içerik olarak bunlardan farkı yok. Tek farkı daha yeni ve daha az sayıda kullanıcıları olmaları bu nedenle şikayet sayılarının az olması.
 
Mesajlarınız için teşekkürler. Ben 1 yıldır kullanmama rağmen hiç sorun yaşamadım. Bu kadar kötülediğinize ve sorunlu olduğunu söylediğinize göre şanslı olan benim. Bahsettiğiniz modellere bakacağım ve bu ürünü almayacağım. Teşekkürler.
 
Arkadaşlar şöyle bir SSD buldum. Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyatı uygun geldi. Kingston sağlam bir marka diye biliyorum.
Hocam arkadaşlardan da öneren olmuş. Ben bunun 1 TB olan modelini çok uzun süre kullandım. İmkan varsa bunu almanızı öneririm.

 
Modelden modele değişir açıkçası. SSD Plus'da sorun yaşayanlar varken Ultra 3D'de pek de olmuyor.
-------
SSD olarak bunları öneririm:

Bütçenize göre seçin hiçbiri üzmez.

Giriş,
Orta,
Üst,
 
@SinekTV M.2 yuvası varsa bunu yapıştır gitsin. SATA SSD devri kapandı gibi artık NVMe çok daha hızlı ve kalitelidir.

 

Yeni konular

Geri
Yukarı