SanDisk SSD'yi Güncelleme

• Konuyu başlatan kenan sakulta
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 2.959
K

kenan sakulta

Ziyaretçi
Merhaba 1 yıldır SSD kullanıyorum. Bazı sorunlarım var yardımcı olursanız sevinirim.

1.si Biostan AHCI yaptığımda windows açılmıyor tekrar başlıyor. Sürekli İDE yapınca açılıyor. Bunu nasıl çözebilirim ? (AHCI DRİVER HATA VERİYOR KURARKEN) Daha önce açtığım konuda windows7 ssd kullanırken donuyor demiştim. O sorun anakarttan kaynaklanıyormuş bu sorunu çözmek için bios kullanmıştım. Sonra komple anakart kafayı yedi , yenisini aldım bu anakartıda 2-3 aydır kullanıyorum. Bios güncellemesi felan hiç yapmadım.

2.cisi SSD güncelleme : Nasıl güncellenir hiç bir fikrim yok. Ssd modeli ( Sandisk Ssd 64 gb ultra plus )
Forumdaan gördüm dashboard indirdim ssd güncelleme var. Onu denedim yükledi pc res attırdı windows hiç açılmadı :D Format atmak zorunda kaldım bu konudada yardımcı olursanız makbule geçer.

Buda ss değerleri felan :

BZWz5p.png
ZLj3PG.png

Son olarak SSD'ye daha önce hiçbir güncelleme felan hiçbir yükleme yapmadım. Size bu yüzden danışmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birinci sorunuz için AHCI modunu açıp sıfırdan Windows kuracaksınız. Malum SSD için en iyi işletim sistemi Windows 8.1 şu anda. 7 kullanarak ömrünü 8.1'e göre daha hızlı tüketirsiniz.

İkinci sorunuz için de SSD Dashboard'dan "Yeni sürüm mevcut" yazısına tıklayıp yazılım içerisinden güncellemeye başlayacaksınız. Güncelleme otomatik gerçekleşecek.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı