Amazon'dan SN850X 1TB almaya değer mi?

• Konuyu başlatan nnm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 116
Bütçe
4000 TL

nnm

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, laptopumdaki Samsung MZVL2512HCJQ-00BH1 512 GB SSD yerine (tek slot var maalesef) Amazon'da indirim denk getirebilirsem 1 TB Gen4 SSD almayı düşünüyorum. Aslında 990 Pro almak istiyordum ama indirime girmiyor. 11.11'de Crucial T500'leri 4100 TL civarına bitirmişler, şimdi stokta 2 tane SN850X kalmış 5011 TL indirime girdiğinde alabilirsem 4011 TL'ye sizce alınır mı? @He stole my money sizin görüşlerinizi de önemsiyorum, teşekkürler.

Geçen hafta aldım ve gayet alınır. Hızı gayet yüksek ve kaliteli bir SSD.

Merhaba, laptopumdaki Samsung MZVL2512HCJQ-00BH1 512 GB SSD yerine (tek slot var maalesef) Amazon'da indirim denk getirebilirsem 1 TB Gen4 SSD almayı düşünüyorum. Aslında 990 Pro almak istiyordum ama indirime girmiyor. 11.11'de Crucial T500'leri 4100 TL civarına bitirmişler, şimdi stokta 2 tane SN850X kalmış 5011 TL indirime girdiğinde alabilirsem 4011 TL'ye sizce alınır mı? @He stole my money sizin görüşlerinizi de önemsiyorum, teşekkürler.
Alınabilir ama KC3000 filan Phison E18 kontrolcüsü ile daha iyi olur. 4300TL'e Sinerji de satılıyor. Amazon üzerinden eğer KC3000/Renegade görürseniz onu kapabilirsiniz.

Alınabilir ama KC3000 filan Phison E18 kontrolcüsü ile daha iyi olur. 4300TL'e Sinerji de satılıyor. Amazon üzerinden eğer KC3000/Renegade görürseniz onu kapabilirsiniz.
İndirim olursa 1. önceliğim 990 Pro, 2. SN850X, 3. KC3000 (ama Amazon'da sahte çıkarsa iadeyle uğraşmak istemiyorum). Açıkçası indirim düşürebilir miyim onu da bilmiyorum, deneyeceğim.

Boş slot olsaydı DRAM'siz bir SSD alıp geçerdim, şimdiki SSD'mden depolama alanı dışında epey memnundum aslında.

İndirim olursa 1. önceliğim 990 Pro, 2. SN850X, 3. KC3000 (ama Amazon'da sahte çıkarsa iadeyle uğraşmak istemiyorum). Açıkçası indirim düşürebilir miyim onu da bilmiyorum, deneyeceğim.
Satıcı eli yüzü düzgün ise kolay kolay sahte çıkmaz hocam. KC3000'i 2. sıraya alabilirsiniz oyüzden.

@He stole my money hocam Exceria Pro neden ucuzdur son olarak bunu sormak isterim?
Normalde NAND'ı Kioxia ürettiği için daha ucuza geliyordur maliyet olarak ama ülkemiz için durum biraz daha garip olabiliyor. Satıcı kaynaklı yani durum, zaten tüm ucuz ilanlarda "Techburada" satıcısına ait. O olmasa aynı fiyatlar KC3000 ile.

Alamadım zaten hocam kupon buhar oldu.

@He stole my money yine rahatsız ettim kusura bakmayın ama ben Amazon'dan 1000 TL indirimsiz şekilde 3774 TL'ye Kioxia Exceria Pro almayı düşünmeye başladım. KC3000'den farkı sadece TBW değerinin yarı yarıya olması mıdır, Exceria Pro almam mantılı mıdır? Teşekkürler.

amazon.png

Laptopta kullanacağım sorun yaşar mıyım?

Son düzenleme:
@He stole my money yine rahatsız ettim kusura bakmayın ama ben Amazon'dan 1000 TL indirimsiz şekilde 3774 TL'ye Kioxia Exceria Pro almayı düşünmeye başladım. KC3000'den farkı sadece TBW değerinin yarı yarıya olması mıdır, Exceria Pro almam mantılı mıdır? Teşekkürler.
KC3000'nin SLC önbelleği çok daha yüksek olması esprisi. Birde piyangoya göre daha iyi NAND çıkıyor.

Exceria Pro alabilirsiniz.

Laptopta kullanacağım sorun yaşar mıyım?
Laptop'ta ısı şikayetleri var ama ince soğutucular ile iyi kötü hallederler var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı