SanDisk UDD USB dosya yazma hızı çok düşük

isikeren06

Hectopat
Yer
Ankara
Elimde başlıkta gördüğünüz USB bellek var. Bilmeyen için konuya linkini de ekliyorum. Bu belleğin hızı normalde yazma da okuma da 150mb/s civarlarında olması gerekiyor kutusunda yazan bu. İlk aldığımda fişek gibiydi zaten 150-120 mb/s arasında bir hız ile dosya alışverişi yapabiliyordum. Şak diye hemen dosya alıp verebiliyordum. Ne olduysa bunu biçimlendirdikten sonra oldu. Ben bunu 1 kere yanlışlıkla tam biçimlendirme yaptım (hızlı biçimlendir tiki kapalı olarak). Uzun sürdü biçimlenmesi sonrasında da dosyalarımı atarken aşırı yavaş attığını fark ettim. Sonrasında bir okuma yazma testi yapayım dedim durum aynen bu şekilde fotodaki gibi. Dosya atarken 5 10 MB ile atıyor, USB'den dosya çekerken ise çok hızlı hiçbir sorun yok 30 dk da attığım dosya 1 dakikada geliyor. Fakat bilgisayardan dosya atarken anlayacağınız üzere can çekişiyorum. Bunu bir program vasıtası ile düzeltme şansımız var mıdır? Biçimlendirme hiçbir işe yaramadı resmen takıldı bu şekilde. Kurtaramaz mıyız? Yoksa çöp mü oldu bellek?

USB bellek şu: SanDisk Ultra Dual Drive 32GB USB 3.0 OTG USB Bellek Fiyatı

usb.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı