onurgulbey04
Kilopat
Merhabalar, aldığım SanDisk Ultra 32GB USB'nin hızını test etmek için birkaç benchmark testi yaptım, kendim de birkaç dosyayı belleğe atarak deneme yaptım. Belleği NTFS formatında biçimlendirdim. İlk taktığımda SecureAccess dosyalarını kullanmayı beceremeyince yanlışlıkla sildim. Bunlardan bir süre sonra disk yazmaya karşı korumalı hatası almaya başladım. Kısaca hatanın sebebini tam olarak bilmiyorum.
-Sandisk sitesinde SecureAccess sorunlarında diski biçimlendirmenin verileri silip belleği normale döndüreceği yazıyor. Ancak biçimlendirme yaparken bile aynı hatayı alıyorum.
-Komut istemcisinden korumayı kaldırmayı denediğimde hata almıyorum ama belleğe dosya atmaya çalıştığımda yine hata alıyorum.
-Belleğe virüs taraması yapmaya çalıştığımda da yazmaya korumalı hatası aldım.
-Belleği formatlamak için EaseUS indirdim, ancak formatlamaya çalıştığımda da aynı hatayı alınca canıma tak etti.
Daha yeni aldığım bellekten umudumu kesmek üzereyim. Ne sorunu ne çözümü biliyorum umarım bilen biri yardımcı olabilir, şimdiden teşekkürler.
-Sandisk sitesinde SecureAccess sorunlarında diski biçimlendirmenin verileri silip belleği normale döndüreceği yazıyor. Ancak biçimlendirme yaparken bile aynı hatayı alıyorum.
-Komut istemcisinden korumayı kaldırmayı denediğimde hata almıyorum ama belleğe dosya atmaya çalıştığımda yine hata alıyorum.
-Belleğe virüs taraması yapmaya çalıştığımda da yazmaya korumalı hatası aldım.
-Belleği formatlamak için EaseUS indirdim, ancak formatlamaya çalıştığımda da aynı hatayı alınca canıma tak etti.
Daha yeni aldığım bellekten umudumu kesmek üzereyim. Ne sorunu ne çözümü biliyorum umarım bilen biri yardımcı olabilir, şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: