SanDisk Ultra 32GB USB "Yazmaya Karşı Korumalı" Hatası

onurgulbey04

Kilopat
Merhabalar, aldığım SanDisk Ultra 32GB USB'nin hızını test etmek için birkaç benchmark testi yaptım, kendim de birkaç dosyayı belleğe atarak deneme yaptım. Belleği NTFS formatında biçimlendirdim. İlk taktığımda SecureAccess dosyalarını kullanmayı beceremeyince yanlışlıkla sildim. Bunlardan bir süre sonra disk yazmaya karşı korumalı hatası almaya başladım. Kısaca hatanın sebebini tam olarak bilmiyorum.

-Sandisk sitesinde SecureAccess sorunlarında diski biçimlendirmenin verileri silip belleği normale döndüreceği yazıyor. Ancak biçimlendirme yaparken bile aynı hatayı alıyorum.
-Komut istemcisinden korumayı kaldırmayı denediğimde hata almıyorum ama belleğe dosya atmaya çalıştığımda yine hata alıyorum.
-Belleğe virüs taraması yapmaya çalıştığımda da yazmaya korumalı hatası aldım.
-Belleği formatlamak için EaseUS indirdim, ancak formatlamaya çalıştığımda da aynı hatayı alınca canıma tak etti.

Daha yeni aldığım bellekten umudumu kesmek üzereyim. Ne sorunu ne çözümü biliyorum umarım bilen biri yardımcı olabilir, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Ben de farklı bir modelini almıştım birkaç yıl önce, direkt ilk günden yazma koruması hatası vermişti. SanDisk'e mail attığımda aldığım yere götürüp değiştirmemi söylemişlerdi. Teknosa'ya gittiğimde servise yollayalım dediler ben de uğraşmadım attım bir kenara. Başka modellerinde de sorun yaşayan kişiler var. SanDisk USB belleklerden uzak durulmalı.

Ben de farklı bir modelini almıştım birkaç yıl önce, direkt ilk günden yazma koruması hatası vermişti. SanDisk'e mail attığımda aldığım yere götürüp değiştirmemi söylemişlerdi. Teknosa'ya gittiğimde servise yollayalım dediler ben de uğraşmadım attım bir kenara. Başka modellerinde de sorun yaşayan kişiler var. SanDisk USB belleklerden uzak durulmalı.
Geçmiş olsun. Ben de birkaç yıl once almıştım. Dışındaki plastik kısmın dağılması haricinde hala taş gibi çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı