Dostlar selamlar. 550 TL gibi bir bütçem mevcut. Aslında PNY CS3030 almayı düşünüyordum fakat fiyat düşecek gibi gözükmüyor. A2000'nin az da olsa fiyatı arttı. Bende SSD arayışındayken bu SSD'yi gördüm. Sizce alınır mı dostlar? @Rambo Okan Güler
SanDisk Ultra 3D SDSSDH3N-500G-G25 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Ultra 3D SDSSDH3N-500G-G25 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Ultra 3D SDSSDH3N-500G-G25 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.084,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 
Hocam benim gönlüm PNY CS3030'dan yana. Fakat biraz acelem var. Bütçemi maalesef ki aşamayacağım. 1 Hafta daha bekleyeceğim umarım PNY CS3030 indirime girer. Girmezse de Kioxia alacağım. Öneriniz için teşekkür ederim.DRAM bulundurmaması sıkıntı biraz.
Kioxia'nın bu NVMe SSD'sine bakılabilir, kontrolcüsü güçlü, değerleri gayet iyi ve bunun yanında DRAM bulunduruyor.Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.319,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 
Bunun yanında bütçenizi aşabilirseniz Crucial P5 bakabilirsiniz, şu anda çok iyi bir fiyatı var.
N11 kuponunuz vs. varsa daha da ucuza gelebilir.Crucial 500 GB P5 CT500P5SSD8 M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial 500 GB P5 CT500P5SSD8 M.2 PCI-Express 3.0 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Crucial 500 GB P5 CT500P5SSD8 M.2 PCI-Express 3.0 SSD özelliklerini incele, 1.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 
Önemli değilHocam benim gönlüm PNY CS3030'dan yana. Fakat biraz acelem var. Bütçemi maalesef ki aşamayacağım. 1 Hafta daha bekleyeceğim umarım PNY CS3030 indirime girer. Girmezse de Kioxia alacağım. Öneriniz için teşekkür ederim.
Hocam öyle diyorsanız Kioxia'yı alıyorum ozaman. Pişman etmez değil mi hocam?Önemli değilCS3030'un maalesef bu saatten sonra 600₺ altına düşeceğini sanmıyorum, anladığım kadarıyla CS3030'da stok sıkıntısı var ve doların da artmasıyla eski fiyatlarını göremez bence. 
Alabilirsiniz, bir sorun çıkaracağını sanmıyorum ama belirteyim, SLC önbelleği ile ilgili sıkıntılar yaşanabiliyormuş, Samsung SSD'lerde olduğu gibi. Örneğin bir dosya transferinde yazma önbelleği doluyor ve okuma hızı aynı kalmasına rağmen yazma hızı 800 MB/s seviyelerine düşebiliyor ve önbellek boşaltılamadığından Secure Erase yapmadan düzelmeyebiliyor.Hocam öyle diyorsanız Kioxia'yı alıyorum o zaman.
Anladım hocam sizi çok meşgul ettim kusura bakmayın fakat birşey daha soracaktım. SSD 9 Mayıs tarihinde 460 TL'ymiş sanırsam. Şuan 510 Lira. Yakın zamanda tekrardan bu seviyelere düşer mi fiyat acaba?Alabilirsiniz, bir sorun çıkaracağını sanmıyorum ama belirteyim, SLC önbelleği ile ilgili sıkıntılar yaşanabiliyormuş, Samsung SSD'lerde olduğu gibi. Örneğin bir dosya transferinde yazma önbelleği doluyor ve okuma hızı aynı kalmasına rağmen yazma hızı 800 MB/s seviyelerine düşebiliyor ve önbellek boşaltılamadığından Secure Erase yapmadan düzelmeyebiliyor.
Bilginiz olsun diye almadan uyarayım dedim.
Sanmıyorum hocam, ama 1 hafta bekleyebilirsiniz. Tabii fiyatının daha da yükselmesini de göze almanız lazım.. SSD 9 Mayıs tarihinde 460 TL'ymiş sanırsam. Şuan 510 Lira. Yakın zamanda tekrardan bu seviyelere düşer mi fiyat acaba?