SanDisk Ultra 3D NVMe CrystalDiskMark sonuçları

SleenzyY

Hectopat
Daha fazla  
SANDISK Ultra 3D 500GB NVMe M.2 SSD (2400MB Okuma / 1750MB Yazma) - Gaming.Gen.TR bu SSD'yi kullanıyorum. Sonuçlar normal mi? Bir sorun var mı? Teşekkürler.

Ekran Alıntısı.PNG

Değerler vaat edilene kıyasla biraz düşük gibi. Arkada başka uygulamalar da açık mı? Açıksa kapayın.
Açıktı, kapatayım.
Aynı modeli 2 aydır kullanıyorum gaming.gen.TR'den aldım bende böyle değerler ilk aldığımla aynı. Alalı ne kadar oldu?
3 4 gün olmuştur hocam.
Normal değerlerden düşük. Arkada hiçbir şey olamadan test edin ve 4 gib olarak deneyin.
Yaptım.
Değerler vaat edilene kıyasla biraz düşük gibi. Arkada başka uygulamalar da açık mı? Açıksa kapayın.
Yeni testi attım hocam, arka planda başka uygulama yoktu.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    23,9 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
HD Tune programı ile healt sekmesinde tarama yapın. Ya da iade edin hocam çünkü değerler gerçekten düşük.
Sistemin içinde geldi hocam.
HD Tune programı ile healt sekmesinde tarama yapın. Ya da iade edin hocam çünkü değerler gerçekten düşük.
Sağlık kısmından nasıl tarama yapılıyor? Error Scan yapıyorum şuan.

Gaming.gen.tr ile iletişime geçin bence. Bende hazır olarak aldım ama bu kadar düşük almıyorum. Yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı