Plus modelleri kronik sıkıntılı, biliyorum. Sizce bu alınır mı? Kronik sorunu var mı ya da sürekli sıkıntı çıkarıyor mu? Kullanan biri varsa görüşlerini alabilir miyim?
Plus modelleri çok sorun yaşandığı söylenen bir model, Ultra’da öyle bir şey görmedim ama emin olun yarın 10 kişi sorun yaşarsa ”Kronik SSD” damgasını yer.
Plus modelleri kronik sıkıntılı, biliyorum. Sizce bu alınır mı? Kronik sorunu var mı ya da sürekli sıkıntı çıkarıyor mu? Kullanan biri varsa görüşlerini alabilir miyim?
SanDisk çok kaliteli bir marka. USB flash disklerinden SSD'lerine kadar kendini kanıtlamış bir üretici. SSD Plus dışında da kötü ürünleri pek yok. Neden hiçbirini önermiyorsun?
SanDisk çok kaliteli bir marka. USB flash disklerinden SSD'lerine kadar kendini kanıtlamış bir üretici. SSD Plus dışında da kötü ürünleri pek yok. Neden hiçbirini önermiyorsun?
Hangi sandisk ürününü kullanırsam kullanayım hep başıma bir şey geldi. Siz seviyor olabilirsiniz ben kendi yorumumu yaptım. Bu kadar kasmanıza gerek yok. Ha marka sizin markanızsa özür dilerim.